Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro

Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere. Au venit pe lume în același timp, iar peste ani buni, viața avea să le aducă împreună într-unul dintre cele mai importante momente. Surorile și-au adus pe lume copiii în același timp, chiar de ziua lor de naștere.

Povestea gemenelor Autumn Shaw și Amber Tramontana, din Tennessee, pare aproape ireală, însă arată încă o dată cât de puternică este legătura dintre gemeni.

Pentru Autumn și Amber, ziua în care au devenit mame în același timp și care a coincis și cu ziua lor de naștere, reprezintă cea mai de preț amintire.

„Nu aveam cum să plănuim așa ceva. Dumnezeu a avut grijă să pregătească pentru noi o poveste foarte specială. Sunt foarte recunoascătoare pentru tot. Fiicele noastre au fost apropiate de la început, de parcă au petrecut cele nouă luni în aceeași burtică”, a povestit Autumn.

Întâmplarea cu adevărat miraculoasă s-a petrecut la sfârșitul lunii octombrie 2020. În data de 29 octombrie, cele două surori s-au prezentat la camera de gardă a spitalului regional din Knoxville cu dilatație de 1,5 cm.

Surorile au fost puse în rezerve separate, însă au fost supravegheate de același medic.
Autumn a născut prima, o fetiță de 4 kg, iar la 90 de minute distanță a venit pe lume și Blakely, fiica lui Amber, cu o greutate de 3 kg la naștere.

Autumn Shaw and Amber Tramontana – twins who gave birth on the same day.
Credit: Amber Tramontana

Ambele surori se aflau la cea de-a doua experiență de acest gen. În 2018, au născut amândouă câte un băiețel, însă la o distanță de zece săptămâni.

„Eu cred cu adevărat în miracole. Eu și soțul meu am încercat să avem un copil timp de doi ani. Când în sfârșit am rămas însărcinată cu fiul nostru, am aflat de la Amber care tocmai se întorsese din luna de miere că era, la rândul ei, însărcinată.”, a mai spus Autumn.

Doctorul George Vick, cu o experiență de peste 45 de ani în medicină, s-a arătat și el copleșit de cazul celor două paciente ale sale. Medicul a mărturisit că experiența celor două surori gemene este într-adevăr neobișnuită și că a fost „lucrul lui Dumnezeu”.

Vezi si: Bebeluș declarat mort revine la viață datorită îmbrățișării mamei. Miracolul care i-a uluit până și pe medici VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: A pierdut 14 sarcini și ajunsese în pragul disperării: „I-am spus soțului să mă părăsească!”. Miracolul s-a produs când se aștepta mai puțin | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

19 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni