Simona Gherghe: „Vlad nu mai doarme leganat in brate! Cum am reusit sa-l dezvat!” VIDEO | Demamici.ro

Simona Gherghe: „Vlad nu mai doarme leganat in brate! Cum am reusit sa-l dezvat!” Simona Gherghe le-a promis prietenilor de pe contul de socializare ca va face un video, in care va explica cum a reusit sa-l dezvete pe Vlad sa doarma in brate sau leganat, si nu a ramas datoare.

Vedeta a explicat metoda pe care a folosit-o pentru a-l face pe Vlad sa adoarma mai repede. Cu perseverenta si rabdare, Simona Gherghe a reusit sa-l dezvete pe Vlad sa adoarma leganat. Dupa o luna, somnul baietelului s-a stabilizat. Acum, baietelul de 9 luni si mama se bucura de nopti cu mai putine treziri.

Vezi si: Simona Gherghe, aspru criticata de mamici pentru scaunul auto pe care l-a ales pentru baietelul ei | Demamici.ro

Simona Gherghe: „Vlad nu mai doarme leganat in brate! Cum am reusit sa-l dezvat!”

„Nu sunt specialist in puericultura, insa este o metoda pe care eu am aplicat-o si cu Ana si iata acum si cu el, dupa ce am citit mai multe sfaturi ale unor specialisti in domeniu. A functionat in ambele cazuri. In cazul Anei, am reusit s-o dezvat de dormitul in brate pe la 6 luni. La el am mai prelungit putin povestea asta, dar pana la urma am pus piciorul in prag pentru ca nu mai puteam de durere de spate.

Vlad a facut acum cateva zile 9 luni si are aproape 10 kg si nu-i mai faceam fata. Povestea este in felul urmator: l-am culcat in pat, langa mine si i-am cantat, i-am spus ca mami nu poate sa-l mai tina in brate pentru ca Vlad e mare si pe mami o doare tare, tare spatele.

Poate veti spune ca e mic si ca nu era nevoie sa-i dau lui aceasta explicatie, dar eu cred ca felul in care ii vorbim copilului, felul in care ii comunicam este extrem de important.

Asadar, i-am vorbit, i-am cantat, am stat in permanenta langa el, l-am mangaiat. Asta seara de seara cu foarte multa rabdare si perseverenta, chiar daca la inceput a fost foarte greu si a plans si a protestat si a lovit cu picioarele si a fost nervos.

Astepta sa-l iau in brate. Chiar daca am fost tentata sa-l ridic de acolo si sa ma intorc la vechiul fel de adormi pentru ca am avut seri in care am simtit ca cedez nervos, dar nu, am strans din dinti si am zis ca nu, ca fac asta sa ne fie bine amandurora. Dupa vreo saptamana s-a obisnuit si a invatat sa doarma asa. Dureaza vreo 20, 25 de minute pana adoarme, dar nu mai protesteaza.

Vezi si: Prima fotografie cu baietelul Simonei Gherghe | Demamici.ro

Gangureste, se invarte de pe o parte pe alta, se ridica cu funduletul in sus. Are el ritualul asta, mai agitat inainte de somn, dar nu mai plange. Nu se mai trezeste de 1000 de ori pe noapte. Se trezeste o singura data pe noapte, pe la 1:00, 2:00 asa, pentru un biberon si se culca la loc.

Prima jumatate de noapte doarme in patut, a doua jumatate de noapte il tin langa mine, in pat. Sa nu credeti ca o sa ramana acolo copilul, daca l-ai luat in pat. Asa am facut si cu Ana si in momentul in care i-am facut camera ei a dormit si doarme numai acolo.

Eu as vrea sa o mai iau in pat cu mine, dar nu mai vrea ea sa doarma cu noi. Pe la un an o sa-i facem si lui Vlad camera lui, cu patul lui si o sa-l duc acolo. Asa ca, multa perseverenta, multa rabdare. E ca un antrenament. Copilul o sa se dezvete si o sa invete noul stil de a adormi si o sa va fie bine si voua si copilului.”

Simona Gherghe a nascut joi seara, pe 09.05.2019. Prezentatoarea TV si-a adus pe lume baietelul, pe Vlad Ioan, prin cezariana. Micutul a primit nota 10 la nastere.

Vezi si: Simona Gherghe a nascut! Primele declaratii: „A tipat tare, tare asa ca a luat primul 10 din viata lui!”| Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni