Shopping cu copilul. Adio tantrumuri si bani aruncati pe geam. O mamica a descoperit secretul | Demamici.ro

Shopping cu copilul. Adio tantrumuri si bani aruncati pe geam. O mamica a descoperit secretul . Sa mergi la shopping cu copilul este ca si cum ai merge la razboi, iar cand sarbatorile de iarna se apropie, situatia se inrautateste.

Copilul nu se lasa pana nu ii cumperi toate jucariile pe care le observa pe rafturi, asa ca va apela la orice tertip pentru ca tu sa-i faci pe plac. Va plange, va tipa, va da cu picioarele de pamant. Pana cand nu-si va vedea jucaria preferata in cosul de cumparaturi, nu va inceta. Si niciodata nu se va opri la o singura jucarie.

O mama a reusit performanta sa mearga la shopping cu copilul si sa transforme aceasta experienta intr-una frumoasa. Iar anul acesta a decis sa isi impartaseasca micul secret si cu celelalte mamici.

Shopping cu copilul. Adio tantrumuri si bani aruncati pe geam.

„Inca o data, telefonul meu este PLIN cu poze cu fetita mea si fiecare cadou pe care si-l doreste de Craciun. Poate ca va intrebati de ce, insa am descoperit ca e cel mai eficient truc prin care poti potoli crizele copilului.

Shoppingul cu copilul in aceasta perioada a anului era mult mai traumatizant decat este acum. De fapt, nici nu exista termen de comparatie! Jucariile colorate si sclipicioase si tot mai diverse iti fac cu ochiul de pe fiecare colt de raft si bineinteles… copilul le vrea PE TOATE!

Asadar, daca si copilul tau e ca al meu si indiferent de magazinul in ca mergeti, pare ca isi doreste tot, exista o solutie care poate fi aplicata in special in aceasta perioada a anului.

Fa-i o poza.

Atat de simplu este.

Fa-i poza cu fiecare jucarie dorita, apoi spune-i ca o trimiti Mosului, ca sa stie ce isi doreste in acest an.

Mai departe, tu poti transmite poza sotului, bunicilor, matusilor sau oricine se afla in dificultate cu alegerea cadoului.

Ca prin magie, de fiecare data cand merg la shopping cu copilul acum, fetita mea e zambitoare si ma roaga mereu sa ii fac cate o poza. Apoi lasa produsul deoparte si pleaca mai departe, in cautarea altuia. Si, asa cum ma asteptam, uita complet de ele in doar cateva minute.

Asadar, mamicilor, spor la shopping si nu uitati sa va pregatiti cu bateria telefonului incarcata!”, este mesajul postat de mamica si care a devenit, ulterior, viral.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni