Fetitei de 5 ani a padurarului ucis in Maramures i-au aparut fire de par alb. Marturisirile mamei | Demamici.ro

Fetitei de 5 ani a padurarului ucis in Maramures i-au aparut fire de par alb. Liviu Pop, padurar la Ocolul silvic Stambu Baiut, si-a gasit sfarsitul in Codrul Maramuresului. Pe 16 octombrie, barbatul a primit un apel telefonic prin care a fost anuntat ca hotii de lemne se aflau in perimetrul de care el era raspunzator. Liviu Pop si-a pupat sotia si cele 3 fiice minore si a plecat sa-i confrunte pe soti. Din nefericire, padurarul nu s-a mai intors acasa. A fost omorat, iar trupul i-a fost descoperit intr-o rapa.

Liviu Pop a parasit lumea aceasta, insa a lasat in urma o familie distrusa de durere. Sotia sa, Anamaria, a incercat sa le protejeze pe fete cat a putut, insa Ilinca, fetita cea mare a familiei Pop, in varsta de 5 anisori, a aflat adevarul de la colegii ei de gradinita.

Fetitei de 5 ani a padurarului ucis in Maramures i-au aparut fire de par alb

„Cele mici, gemenele, nu ştiu, iar cea mare este foarte afectată. Face consiliere psihologică. Iniţial, eu nu i-am spus decât că a fost un accident în care tati şi-a pierdut viaţa şi mai multe detalii nu. Am protejat-o ca să nu prindă ură pe oameni.

Mi-am dorit să o protejez ca să fie cu sufletul împăcat. Dar după prima zi de grădiniţă, două săptămâni a stat acasă, mi-a reproşat că tati a fost împuşcat şi eu nu i-am zis. Deci copiii din grupă ştiau tot. E îngrozitor”, a declarat Anamaria Pop, potrivit adevarul.ro.

Din ziua in care tatal sau si-a gasit sfarsitul in padure, Ilinca nu mai este aceeasi. I-au aparut fire de par alb si plange ore in sir. Chiar daca nu spune ca ii este dor de tatal ei, mama stie ca acesta este adevaratul motiv din spatele supararii micutei.

Vezi si: Si-a pupat sotia si copiii si a plecat la serviciu. Liviu avea 30 de ani, dar a fost gasit fara suflare, intr-o rapa | Demamici.ro

„A fost un şoc pentru ea. A fost groaznic să îi spun. De atunci este un alt om. Este mult mai maturizată, recent i-au apărut fire cărunte. E groaznic”, a declarat Anamaria Pop, sotia lui Liviu Pop, intr-un interviu telefonic pe care l-a acordat postului Romania TV.

Cu toate ca au trecut doua luni de la tragedie, familia nu stie nimic despre desfasurarea anchetei. Sotiei lui Liviu Pop ii este teama ca nu va fi gasit niciun vinovat, iar moartea sotului ei va ramane nepedepsita.

In momentul in care s-a petrecut tragedia, familia Pop locuia intr-o casa in constructie pe care padurarul incepuse sa o ridice. Din cauza lipsei banilor, Anamaria Pop si cele 3 fetite, Ilinca in varsta de 5 ani si gemenele in varsta de 1 an, au fost nevoite sa se mute in casa parinteasca a sotiei lui Liviu Pop, in zona Sighetu Marmatiei.

Si-a pupat sotia si copiii si a plecat la serviciu. Liviu avea 30 de ani

„Din păcate aveam o seară tristă! La Romsilva – Directia Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strambu Băiuț in aceasta seara hotii de lemne l-au omorât cu violență pe pădurarul Pop Liviu. 

Violența a fost extrema, astfel ca nu o pot descrie! Sunt in judetul Maramureș, pe drumul spre pârâul unde l-au omorât pe acest padurar care avea doar 30 de ani! Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au mare legătură cu violența semănată in societatea românească!

Noi facem lucruri bune: plantăm, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului de Dumnezeu! Ce au cu noi? Dumnezeul să-l ierte și să-l odihnească in ceruri!”, a scris directorul general Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, pe pagina de Facebook.

Puteti urmari VIDEO cu interventia telefonica a Anamariei Pop la Romania TV AICI!

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni