Mămici și tătici celebri

Șerban Copoț și-a serbat fiul cel mare. Tedi a împlinit 11 ani: „Nu ai venit pe lume cu manual de utilizare, să mă ierți dacă uneori mai scârțâi” | Demamici.ro

Șerban Copoț și-a serbat fiul cel mare. Tedi a împlinit 11 ani: „Nu ai venit pe lume cu manual de utilizare, să mă ierți dacă uneori mai scârțâi”. Șerban Copoț și soția lui, Roxana Copoț, și-au sărbătorit la început de noiembrie primul lor copil.

Tedi a împlinit 11 ani și tot atâta timp a trecut și pentru fostul solist de la „Animal X” și partenera lui de viață de când au devenit, oficial, părinți. Momentul a fost marcat de Șerban și pe pagina lui de Facebook, acolo unde i-a transmis fiului său cel mare un mesaj extrem de emoționant.

Șerban Copoț și-a serbat fiul cel mare. Tedi a împlinit 11 ani: „Nu ai venit pe lume cu manual de utilizare, deci te rog să mă ierți dacă uneori mai scârțâi”

Niciun părinte nu este perfect, însă cu adevărat curajoși sunt cei care încearcă în fiecare zi să fie părinți mai buni decât au fost ieri.
Mesajul de „la mulți ani” al lui Șerban Copoț este nu doar o urare specială pentru fiul său, la aniversarea celor 11 ani, ci unul al căror vorbe au atins inimile multor mămici și tătici care s-au regăsit în cuvintele lui.

„La mulți ani, Tedi!!! 🥳🍾🎂 Tu eşti cel care m-a facut tată, puiule, şi îți mulțumesc pentru minunăția de băiat care eşti. 🤗 Nu ai venit pe lume cu manual de utilizare, deci, te rog să mă ierți dacă uneori mai scârțâi în ceea ce te priveşte şi te rog să mă crezi că doar dragostea este cea care îmi ghidează pornirile.

Te iubeşte tati până la Lună şi înapoi şi voi fi mereu alături de tine indiferent de ce ne va aşterne viața înainte. Lucrurile astea ți le-am spus şi când stăm noi de vorbă ca bărbații, dar le scriu şi aici pentru ca peste mulți ani să ne uităm la postarile astea ca intr-un jurnal de familie. Te iubesc!”, a transmis Șerban Copoț.

Șerban și Roxana Copoț au împreună 3 copii

Șerban Copoț se mândrește cu una dintre cele mai frumoase familii din showbiz și, cu siguranță, este un familist convins. Prezentatorul TV și soția lui formează un cuplu de 16 ani și au împreună 3 copii: Tudor (Tedi), Alex și mezina familiei în vârstă de 2 anișori, Luna.

Pe lângă proiectele în care este implicat, Șerban Copoț se dedică mult familiei, copiilor și adoră să petreacă timp cu cei mici în natură, precum cercetașii. Mai mult, din joaca cu copiii lui, vedeta de televiziune a dezvoltat alte proiecte dragi lui și care se adresează tuturor copiilor: a scris cărți de povești pentru copii și chiar a lansat „Manualul Exploratorului”, un ghid util și inspirat care se adresează atât celor mici, dar și părinților.

De asemenea, el a mai organizat și tabere pentru copii cu scopul ca cei mici să descopere natura, unde participanții au primit uniforme și rucsacuri de exploratori.

Roxana, soția lui, a pierdut îm 2015 o sarcină

Deși vorbesc mereu cu zâmbetul pe buze despre familia lor, Șerban și Roxana Copoț au trecut și prin momente mai puțin plăcute.
În 2015, soția prezentatorului TV a pierdut o sarcină, în perioada în care își doreau un al doilea copil.

„Ne doream foarte mult ca Tudor să aibă un frăţior sau o surioară. Astă vară, mai exact in iunie, Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm. Şi uite că Dumnezeu ne-a ajutat. E evident că am devenit superstiţioşi şi nu am mai anunţat pe absolut nimeni”, mărturisea Șerban Copoț în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

Vezi și: Zi cu sărbătoare în familia lui Șerban Copoț. Tedi, băiețelul cel mare, a împlinit 10 ani: „Te iubim ca-n prima zi, dacă nu cumva, mai mult” | Demamici.ro

Vezi și: Șerban Copoț, primele fotografii cu fetița familiei, Luna | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână