Mămici și tătici celebri

Cătălin Crișan, mândru de alegerile profesionale ale copiilor săi: „Mă bucur extrem de mult că fac ce își doresc, îmi doresc din tot sufletul să mă depășească” | Demamici.ro

Cătălin Crișan, mândru de alegerile profesionale ale copiilor săi: „Mă bucur extrem de mult că fac ce își doresc, îmi doresc din tot sufletul să mă depășească”. Cătălin Crișan este unul dintre numele cu greutate din industria muzicală românească și a adunat în spate nu mai puțin de 35 de ani de carieră.

Artistul în vârstă de 54 de ani este mândru de ce-a realizat și în plan personal, fiind tatăl a 3 copii: Daria și Raris, din căsnicia cu Lucia Bubulac și Lara, mezina familiei, din a doua căsătorie.

Cei doi copii mari ai artitului și-au moștenit tatăl atât prin trăsăturile fizice, dar și pe partea artistică. Daria este studentă în ultimul an la teatru, iar Raris este în primul an la Conservator.
Însă reușitele lor au început încă de când erau mici, mai ales că artistul și-a susținut mereu copiii în direcția arttistică.

Fiica cea mare a lui Cătălin Crișan câștiga trofeul „Mamaia Copiilor” în 2014, iar după doi ani a obținut și premiul cel mare la „Virgin Radio Talent Hunt”. Fratele ei, în schimb, s-a făcut și el remarcat încă de când era copil, atunci când a participat la emisiunea „Next Star” și a atras atenția tuturor cu talentul lui nativ.

Cătălin Crișan a fost mereu alături de copiii lui și a avut grijă să-i ajute să-și dea seama care sunt cele mai bune alegeri pentru viitorul lor. Așa s-a întâmplat și când Daria a vrut să renunțe la o carieră artistică, deși avea toate calitățile necesare, și să devină medic. Ulterior, ea a renunțat la medicină în favoarea primei sale iubiri: scena.

„Daria a renunțat la Medicină în primul an și acum e în ultimul an la Institutul de Teatru, culmea este că nimic nu este întâmplător în lume, eu i-am spus de mult, eu am terminat Institutul de Teatru la clasa lui Florin Zamfirescu, iar ea este la clasa fetei lui Florin Zamfirescu. De Raris mă bucur extrem de mult că a intrat la Conservator, chiar a fost o surpriză, e în primul an la Conservator. Mă bucur extrem de mult că fac ce își doresc, îmi doresc din tot sufletul să mă depășească, măcar să aibă 35 de ani de carieră cum împlinesc eu anul acesta, să aibă 70 de ani de carieră. Să vină cel puțin atâta lume la spectacole la ei după 35 de ani de carieră, câtă vine la mine”, a declarat, pentru Unica.ro, Cătălin Crișan.

Dacă în copilărie Daria s-a simțit atrasă de latura artistică a tatălui ei, ulterior ea s-a gândit să aleagă medicina, profesia mamei sale.
Cătălin Crișan și-a dorit să-și vadă fiica împlinită și, pentru că sesizase talentul ei actoricesc, a avut mai multe discuții cu ea, însă fără să-i îngrădească vreo alegere.

„Pe urmă și-a dat seama că nu e de ea și m-am bucurat că a putut să intre din prima la Institutul de Teatru, după 6 luni de pregătire. Eu m-am pregătit un an și jumătate să intru la Teatru, este un om care atunci când se hotărăște să dea undeva să intre, intră. Mă întreba Teo la un moment dat într-o emisiune ce mi-aș dori de la Daria și i-am spus că mi-aș dori să nu mai dea la altă facultate. Daria joacă în muzicaluri, cântă absolut senzațional și nu sunt subiectiv, dansează fantastic, are un timbru și un mod de a transmite ceea ce cântă incredibil. Se pare că este foarte bună și pe teatru, eu i-am spus de atunci de când am regizat „Profesorul de franceză”, când ea era la liceu. Atunci am văzut-o și eu că e talentată la teatru, nu am știut. Atunci i-am spus să dea la teatru, mi-a spus că nu, că vrea să dea la medicină, din păcate sau din fericire a ajuns tot la vorba mea”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

La vârsta de 54 de ani, Cătălin Crișan este mândrul tătic și al unei fetițe în vârstă de 10 ani care crește văzând cu ochii. Lara este o fetiță sârguincioasă, dedicată studiului și la prima vedere nu pare să aibă atracție către zona artistică.

„E un copil cuminte. Îi place foarte mult să învețe, e foarte studioasă, nu cred că o să cânte, dar e bine, că nu trebuie toată familia să cânte, Doamne iartă-mă!”, a mai mărturisit cântărețul.

Daria și Raris și-au felicitat tatăl atunci când au aflat că va mai avea un copil

Daria și Raris erau destul de mici atunci când părinții lor au ales să divorțeze. Se întâmpla în anul 2009, atunci când cei doi copii aveau 6, respectiv, 10 ani. Presa a relatat că în primii ani după divorț, relația dintre Cătălin Crișan și cei doi copii ai săi se răcise.

„Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă de comunicare”, a declarat, ulterior, Raris, la Vorbește Lumea.

Cântărețul a avut o scurtă căsnicie cu medicul Alina Ioana Cupșa, care i-a dăruit și o fetiță. În ziua în care le-a spus celor doi copii mai mari ai săi că vor avea un frate sau o soră vitregă, reacția lor l-a emoționat.

„Am vrut ca cei mici ai mei să ştie prima dată. Le-am zis că e bine să nu fie singuri şi că o să aibă un frate sau o soră. Au reacţionat foarte bine. M-au făcut fericit”, spunea Cătălin Crişan.

Vezi și: Cei doi copii mari ai lui Cătălin Crișan, frumoși și talentați din cale-afară! Daria și Raris au lansat o piesă împreună VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână