Sedinta foto cu tematica de Craciun – cadoul pe care-l pastrezi o viata! Cum s-a comportat Clara ca model | Demamici.ro

Sunt o mamica „noua” inca in aceasta meserie. Iata ca am fost pusa pentru prima data, anul acesta, in situatia de a face pe Mos Nicolae. M-am tot gandit ce ar fi mai potrivit pentru o mogaldeata de aproape 7 luni. Dulciuri, nici vorba, poate doar morcovi si cartofi dulci ca de, asa e la inceput de diversificare 😄. Hainute, jucarii… tot are. Si tot asa, gandindu-ma mi-a venit super ideea de a face o sedinta foto cu tematica de Craciun.

Il stiam pe Gabi de la un prieten comun si dupa ce i-am stalkerit profilul de Instagram, dar si pe cel de Facebook 😀, am decis ca el e persoana potrivita care sa ne daruiasca noua, dar si Clarei, amintirile primelor sarbatori in formula de trei.

Am stabilit data si ora. Am ajuns la studio, cu 10 minute intarziere. Am asteptat ca printesa sa se trezeasca (adormise in masina) 😀. Am intrat in casa, iar la etaj, decorurile de poveste si colindele ne-au facut sa intram direct in starea de sarbatoare. Gabi, imbracat in Mos Craciun, ne astepta cu un zambet larg, alaturi de Alexandra. Cred ca 10 minute a durat fericirea Clarei.

Pentru inceput s-a apucat sa-si roada pantofiorii, timp in care a aruncat 2-3 zambete, smulse cu toate maimutarelile posibile, si s-a pus pe miorlait. I-am tot schimbat pozitiile, hainutele, am continuat sa cantam, sa ne prostim, doar, doar vom reusi sa intram in gratii domnisoarei care era mai pretentioasa ca niciodata. Se uita la noi „de sus” daca mi-e permisa expresia 😂, desi are doar 70 cm.

Cu manutele pe spatarul scaunelului si cu fatuca intrebatoare, se uita la Gabi care incerca si el s-o faca sa rada. Daca Alex si Gabi ar fi trebuit sa dea un test al rabdarii, Clara a stiut cu siguranta sa le dea cele mai dificile „subiecte”, insa pe cat era domnisoara de pretentioasa, pe atat de multa rabdare au avut ei.

Nici nu am realizat cand a trecut timpul si cand a apucat Gabi sa-i faca fotografiile absolut superbe. Cand am primit pozele nu ma mai puteam satura sa le privesc. Fiecare imagine in parte era speciala si se vedea ca a fost atent editata. Gabi a reusit sa surprinda si sa scoata maximum din cele cateva clipe in care Clara a lasat supararea deoparte si a afisat cate un zambet fugitiv.

Cata bucurie, puritate si gingasie pot fi surprinse in niste imagini? Fotografiile sunt fericire simpla si curata. Asta simt cand ma uit la imaginile cu Clara. E posibil sa fiu si putin subiectiva ca doar e fii-mea, dar eu cred ca meritul este al lui Gabi care a reusit sa transfere emotia pura a unui copilas in imagini. Iti trebuie talent sa poti reusi asa ceva.

Sunt foarte incantata de rezultat si cu siguranta Clara se va bucura, peste ani, cand va vedea imaginile de la prima ei sedinta foto. Cadoul primelor sarbatori petrecute impreuna il vom pastra o viata intreaga ❤.

Pentru rabdarea de care au dat dovada Gabi si Alex, pentru dedicarea lor, dragostea cu care isi fac meseria si pentru profesionalismul pe care l-au aratat in fiecare moment, ii recomand cu drag si le spun din inima cu sincer multumesc.

Pe Gabi il puteti gasi pe Instagram, pe Facebook, dar si pe site-ul: www.fotografprofesionist.ro.

P.S. Nu uitati sa trageti cu ochiul in galerie. Cu greu m-am putut hotari ce imagini sa inserez in articol.

Citeste si:

CHIAR SI DUPA NASTERE, O PARTE DIN COPILUL TAU RAMANE IN TINE. E DEMONSTRAT STIINTIFIC – MICROCHIMERISMUL FETAL | DEMAMICI.RO

EXISTA MOS CRACIUN? RASPUNSURI PE CARE SA I LE DAI COPILULUI, RECOMANDATE DE PSIHOLOGI

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână