Sarcina a fost monitorizata, insa in ziua nasterii au avut parte de surpriza vietii lor | Demamici.ro

In zilele noastre, sexul copilului nu-i mai ia prin surprindere pe parinti. Inca din trimestrul II de sarcina, ginecologii pot preciza cu acuratete daca bebelusul este baietel sau fetita. Exista insa unele cazuri in care aceasta precizie lipseste si astfel intervine eroarea.

Fotografiile cu o mama care isi strange bebelusul nou-nascut la piept, extrem de uimita, au devenit virale. Mimica femeii se datoreaza surprizei de a fi adus pe lume un baietel cand stia ca poarta in burta o fetita.

Se pare ca in cazul lui Nancy Ray, cea de-a treia sarcina a venit la pachet cu surpriza vietii ei. Fata femeii este de-a dreptul memorabila. Un amestec de bucurie si uimire se citesc in ochii bulbucati si gura larg deschisa.

Fotografiile au fost facute de un profesionist, specializat in fotografia de familie. „Am mers sa fotografiez nasterea celei de-a treia fetita a acestei mame, insa am surprins momentul in care a aflat ca fetita e de fapt baiat. Acesta a fost momentul in care a realizat ca isi tinea la piept baietelul”, a scris fotograful in dreptul imaginii in care mama era in stare de soc, iar tatal verifica inca o data sexul copilului.

Se pare ca totul a fost surprinzator in ceea ce priveste cea de-a treia sarcina a lui Nancy Ray. Femeia a fost uimita cand a aflat ca este insarcinata din nou. La ecografie, lui Nancy si sotului ei li s-a spus sa se pregateasca pentru venirea pe lume a unei fetite. De aici si uimirea extraordinara a femeii cand dupa 2 ore de travaliu si-a vazut pentru prima data baietelul.

Totul s-a intamplat pe repede inainte in ziua aceea. „Dupa 2 ore copilul era deja coborat. In alte 15 minute i-am taiat cordonul si am spus: <ce-i asta? E baiat?> Sotul i-a ridicat repede piciorul sa verifice inca o data si apoi a cazut din picioare, la propriu. Voi incuraja mereu mamele sa opteze pentru un fotograf profesionist in ziua nasterii. Pozele astea sunt preferatele mele”, isi aminteste Nancy momentul nasterii. Baietelul, Beaufort, este perfect sanatos si se bucura de viata intr-o familie numeroasa.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni