Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua fetiță: „Bine ai venit pe lume, minunea noastră” | Demamici.ro

Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua ei fetiță. Blonda a născut prin cezariană și a adus pe lume o fetiță de nota 10 care a cântărit nu mai puțin de 4 kilograme la naștere.

Cu puțin timp înainte de venirea pe lume a fetiței sale, Sânziana Buruiană a mărturisit că, de data aceasta, sarcina ei a fost una ceva mai dificilă. Acest lucru se pare că a avut de-a face și cu greutatea bebelușului.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Spynews.ro.

Sânziana Buruiană, prima fotografie cu fetița: „Bine ai venit pe lume, minunea noastră”

Sânziana Buruiană a împărtășit cu prietenii virtuali firul cronologic al venirii pe lume al fetiței sale. Fosta asistentă TV a postat prima fotografie, la scurt timp după naștere.

„Te iubim, prințesă! Bine ai venit pe lume, minunea noastră!”, a transmis ea.

Ziua de 3 octombrie a fost o zi extrem de specială în familia blondinei. Aniversarea ei și a soțului Nicolae Zuluf, de la cununia civilă, dar și prima zi acasă cu cea de-a doua lor fetiță.

„Astăzi 3 octombrie, acum 5 ani avea loc cununia civila. Astăzi 3 octombrie 2020 aducem acasă cea de a-2-a bebelina”, a mai transmis ea.

Sânziana Buruiană mai are o fetiță de 4 ani

De când a părăsit viața mondenă a Capitalei și a devenit mămică, Sânziana Buruiană și-a găsit împlinirea în noua ei viață. A adorat din prima clipă rolul ei de mamă și a stârnit și câteva controverse cu anumite decizii.

Sânziana a continuat să o alăpteze pe Izabela, chiar și după ce fetița a împlinit vârsta de 4 ani.

„Vreau sa intru in Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe.

Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seară cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Ăsta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public”, a povestit Sânziana Buruiană în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV, în urmă cu câteva luni.

Vezi si: Sânziana Buruiană își alăptează fetița de 4 ani: „Vreau să intru în Cartea Recordurilor!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni