Anunt important! Sala de nasteri de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia se inchide in august | Demamici.ro

Anuntul este postat si pe site-ul oficial al Spitalului Clinic Filantropia. Mamicile care aveau termenul in perioada 19-31 august 2019 vor fi directionate catre alte maternitati.

Anuntul oficial

În vederea efectuării igienizării generale periodice și a prevenirii apariției de infecții asociate asistenței medicale, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti,aflat în subordinea Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, va închide sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de rooming-in în perioada 19-31 august 2019.

În această perioadă nu se vor efectua nașteri în spital indiferent de vârsta de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități. Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea Filantropia vor fi redirecționate către celelalte maternități ale ASSMB: Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu – Maternitatea Giulesti, Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino dar și către alte maternități din capitală. Obstetricienii de la Filantropia au fost anunțați cu trei saptamani inainte de momentul inchiderii, în legătură cu sistarea activității privind nașterile, tocmai pentru a găsi soluții și a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternități, de a prelua viitoarele mămici.

Vor funcționa după program normal : Ambulatoriul integrat, secția de Ginecologie, secția ATI, compartimentul de MMF, compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică, farmacia.

Astfel de acțiuni de igienizare au loc anual în toate maternitățile și reprezintă dovada clară că punem pe primul plan siguranța pacienților și calitatea îngrijirilor medicale.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice neplăceri generate de această întrerupere a activității!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni