S-a nascut oarba, insa la 2 anisori medicii au facut o minune. Fetita si-a vazut pentru prima data mama VIDEO | Demamici.ro

S-a nascut oarba, insa la 2 anisori fetita si-a vazut mama pentru prima data. Nicolly Pereira s-a nascut surda si oarba. Micuta din Brazilia a fost diagnosticata cu glaucom la scurt timp dupa nastere.

In timp ce presiunea oculara a unui copil normal se situeaza intre 10 si 20, Nicolly avea o presiune de 50. Dupa consult doctorii i-au confirmat mamei ca fetita sa nu va vedea niciodata.

Inca din primele zile de viata, fetita a putut comunica cu mama sa doar prin atingeri si imbratisari.

In ciuda prognosticului sumbru oferit de cadrele medicale, mama copilei, Daiana Pereira, si-a gasit puterea sa lupte cu toata fiinta ei. Femeia avea speranta si convingerea ca intr-o zi Nicolly o va vedea si o va auzi.

S-a nascut oarba, insa la 2 anisori fetita si-a vazut mama pentru prima data

Dupa 7 operatii prin care s-a incercat corectarea defectelor din nastere, starea de sanatate a micutei a ramas neschimbata.

Disperata, mamica si-a spus povestea pe Facebook, iar in scurt timp a devenit virala. Oameni cu suflet mare au contactat fundatia „Jackson Health Foundation’s International Kids Fund (Wonderfund)” cu scopul de a o ajuta.

Organizatia a reusit sa adune 17.000 de dolari, bani folositi pentru cea de-a opta operatie, la Bascom Palmer. Dupa o interventie chirurgicala de 3 ore, medicii au reusit sa reduca presiunea oculara de la 50 la 12.

Momentul in care medicul i-a scos bandajele de pe ochisori a fost filmat. Nicolly statea in poala mamei sale, speriata de ce i se intampla. Incetul cu incetul micuta s-a obisnuit cu lumina pe care o vedea pentru prima data.

Tot pentru prima data, fetita de 2 ani a vazut si chipul mamei sale. Femeia nu si-a putut stapani lacrimile de fericire. Si-a strans fetita la piept cu toata puterea si dragostea pe care numai o mama le poate oferi.

Doctorii i-au curatat si lichidul din urechi, iar Nicolly si-a recapatat cele doua simturi: vazul si auzul. Micuta poarta acum ochelari si se bucura in fiecare zi de chipurile parintilor, de jucarii si de toate lucrurile frumoase din lume pe care acum le poate vedea.

sursa

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni