Povești de mămici

S-a născut din tripleți și a rămas însărcinată natural cu cvadrupleți: „Medicii mi-au spus că nu pot concepe natural copii” | Demamici.ro

S-a născut din tripleți și a rămas însărcinată natural cu cvadrupleți: „Medicii mi-au spus că nu pot concepe natural copii”. S-a născut din surori triplete și și-a dorit dintotdeauna să aibă și ea o familie numeroasă. Însă până să ajungă să se bucure de cei opt copii pe care îi are în prezent, această mămică a trecut prin multe încercări.

Timp de 10 ani, Kayla și soțul ei, Allen, au visat să devină părinți, însă medicii le-au spus că nu vor avea nicio șansă să conceapă un copil pe cale naturală.

Povestea ei, cu adevărat uluitoare, este presărată cu speranță, răbdare, disperare și bucurie nemărginită, odată cu ziua în care cel mai mare vis al ei a devenit realitate. În urmă cu doi ani, Kayla a aflat că este însărcinată cu tripleți, după ce a urmat un tratament de fertilitate. A fost cea mai mare bucurie pentru ea, cu atât mai mult cu cât și ea la rândul ei venise pe lume dintr-o sarcină de tripleți. Însă bucuria avea să le fie umbrită de o veste tragică.

Kayla și-a adoptat cei doi nepoței, copiii fratelui său

Kayla și soțul ei Allen deja își exersau rolul de părinți, cu patru ani înainte să afle că este însărcinată. Fratele ei se confrunta cu niște probleme de familie și a rugat-o să aibă grijă de copiii lui, să-i adopte.

„Eu și Allen ne-am dorit mereu o familie. Nu știam ce să facem. Pur și simplu nu ne puteam imagina viața fără să devenim părinți. Fratele meu se confrunta cu niște probleme destul de serioase în plan personal și ne-a sugerat dacă nu ne-am dori să îi adoptăm cele două fetițe. Eu și Allen le adoram pe nepoțelele noastre și știam că le va fi mai bine alături de noi, pentru că fratele meu nu reușea să se ocupe de ele singur. Am decis să le adoptăm”.

Ani mai târziu, cuplul a apelat la un tratament de fertilitate, în urma căreia a rămas însărcinată cu tripleți. Din nefericire, unul din bebeluși, fetița, a murit în pântece, în săptămâna 27 de sarcină.

„A fost devastator. Nu ne venea să credem. Ceilalți doi tripleți încă erau în viață și medicii au decis că nu mai e de așteptat, așa că m-au programat pentru cezariană. Nici nu știam la ce să ne așteptăm, dacă vor reuși ceilalți doi să supraviețuiască, venind pe lume cu 13 săptămâni mai devreme”.

Gemenii Parker și Grayson s-au născut în august 2017 și după trei luni petrecute în spital au ajuns acasă, locul în care au fost așteptați atâta timp.

A rămas însărcinată natural cu cvadrupleți. A pierdut o fetiță, dar a aflat că e din nou gravidă cu cvadrupleți

Viața avea să se revanșeze față de Kayla și Allen, după pierderea fetiței lor. La doar câteva luni după naștere, și-a făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv.

De data aceasta, Kayla renunțase la tratamentul de fertilitate și chiar se simțea ușurată de faptul că va aduce acum pe lume doar un copil. Însă, surpriză!

„Am mers la control și mă așteptam să văd o inimioară, dar de fapt am fost anunțată că sunt patru. Am fost absolut șocată să aflu că am o sarcină multiplă, de data aceasta fără tratamentul de fertilitate. Sarcina a fost destul de grea, mi-a fost rău în fiecare zi și îmi era teamă să nu se întâmple ce se întâmplase ultima dată. Din fericire, am reușit să ajungem până în săptămâna 30 de sarcină, fără să pierdem vreun bebeluș”.

Cvadrupleții au venit pe lume tot prin cezariană: două fetițe și doi băieței. Oaklee, Lincoln, Jamesen și Reese s-au alături fraților și surioarelor de acasă, iar acum formează împreună o familie cu totul specială.

După 10 ani în care s-au chinuit să devină părinți, Kayla și Allen sunt mai mult decât împliniți: au împreună 8 copii acum, perfect sănătoși și fericiți, și nu-și doresc nimic mai mult de la viață.

Vezi si: La 42 de ani a devenit mamă de cvadrupleți identici. Un caz la 13 milioane de nașteri | Demamici.ro

Vezi si: A nascut cvintupleti cand credea ca nu mai are nicio sansa sa devina mama: „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni