Roxana, mama careia viitura i-a omorat cei 4 copii, isi striga durerea: „Fetita de 9 luni mi-a murit in brate!” | Demamici.ro

La doar 22 de ani, Roxana Barloi a cunoscut cea mai mare durere care poate exista in viata unui om, aceea de a-si ingropa copiii. Toti cei 4 prunci ai femeii au pierit in apele involburate din Sangeru.

Roxana, mama careia viitura i-a omorat cei 4 copii, isi striga durerea

Micutii pluteau pe o saltea, impreuna cu mama lor, iar moartea i-a rapit unul cate unul. „I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari,” isi aminteste Roxana Barloi, impietrita de durere.

Toader Pavel, tatal copiilor, isi striga si el durerea fara margini: „A ridicat-o apa până la tavan… În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii… Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi cei patru copii s-au dus, ce viaţă să mai am?…”

Bunica copiilor este inca in stare de soc si nu-i vine sa creada ca cei 4 nepoti ai ei nu mai sunt: „Aşa a vrut Dumnezeu, să ia 4 copii. Nu am nevoie de nimica, să îmi aducă Dumnezeu copiii înapoi, ăsta-i focul meu”, a spus Nina Barloi, potrivit stirile PRO TV.

Trupul unuia dintre copilasi nu a fost gasit inca. Pompierii nu renunta la cautari si scotocesc malurile in speranta ca vor gasi si trupul baietelului.

Localnicii din Sangeru si Lapos, Prahova, incearca sa-si ia viata de la capat dupa ce in urma cu cateva zile au crezut ca sunt martorii sfarsitului lumii. Un barbat de 42 de ani a fost si el luat de ape.

Oamenii incearca sa se adune si sa-si ia viata de la capat. Impietriti de durere, localnicii nici nu mai au lacrimi sa-si planga necazul care le-a dat vietile peste cap. Oameni cu suflet mare din toate colturile tarii incearca sa aline suferinta sinistratilor trimitand in zona alimente, haine sau alte ajutoare.

Din nefericire, astfel de cazuri s-ar mai putea repeta. Potrivit Ministerului Mediului, foarte multe case sunt construite in zone inundabile, fara autorizatie, iar furia naturii nu iarta.

Video cu reportajul AICI!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână