Mămici și tătici celebri

Roxana Hulpe se pregătește să nască. Peste numai câteva zile își va cunoaște fetița. Ce prenume deosebit a alea pentru micuță | Demamici.ro

Roxana Hulpe se pregătește să nască. Peste numai câteva zile își va cunoaște fetița. Prezentatoarea Știrilor de weekend de la PRO TV va naște peste numai câteva zile o fetiță pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Roxana a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vorbit despre bucuria de fi mamă, despre așteptările sale ca părinte, dar și despre prenumele unic pe care fetița sa îl va purta.

Roxana Hulpe se pregătește să nască. Peste numai câteva zile își va cunoaște fetița

„Toate prietenele, inclusiv mama mi-a spus să îmi fac bagajul, dar încă nu mi-am făcut bagajul pentru maternitate. Am scrise obiectele, tot ce trebuie să pun, mi-am făcut listă.

Mă gândesc la momentul în care fetița vine pe lume și îmi spun medicii că este sănătoasă. Aceea este grija mea, mereu mă gândesc la asta. Bogdan (n.r. – tatăl bebelușului) este mult mai relaxat, are încredere că va fi totul bine”, a povestit Roxana Hulpe.

Întrebată care e cea mai mare provocare pentru ea atunci când va fi mamă, prezentatoarea de televiziune a răspuns: Mi-e teamă de grija aia permanentă. Înțeleg că din momentul în care îți primești copilul în brațe e o grijă, toată viața. Te trezești cu ea și ce faci? Sper să mă descurc, să fiu la înălțimea ei, pentru că ea mi-a adus o foarte mare bucurie. Sper și eu să-i provoc o bucurie în viață”, a spus Roxana Hulpe.

Și pentru că mai sunt doar câteva zile până când își va cunoaște minunea, Roxana a ales deja un prenume pentru cea mică, deosebit,  plin de istorie.

„Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă răsărit, zori de zi. Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele. Rafila (n.r. cel de-al doilea nume) este un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe”, a mai spus Roxana Hulpe.

Roxana Hulpe se va întoarce la lucru în luna martie, la numai câteva săptămâni după ce va naște. „Mă întorc la știrile din weekend. Mi-a fost dor de Cosmin Stan. Pauza de teren însă va fi mai mare”, a mai spus Roxana.

Vezi și: Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Jurnalistul PRO TV este în culmea fericirii | Demamici.ro

Vezi și: Prezentatoarea TV Cristina Herea, însărcinată cu primul copil la 35 de ani: „Am avut trei luni cu probleme” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

18 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

19 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni