Rita, fetița cea mare a Laurei Cosoi, și-a cunoscut surioara mai mică: „Mai întâi a observat pătuțul, apoi a văzut-o pe ea” | Demamici.ro

Laura Cosoi este mamă de fete, iar întâlnirea dintre Rita, fetița cea mare, și mezina familiei, a fost una cât se poate de emoționantă.
Vedeta a mărturisit că a avut emoții în a-i explica Ritei ce urmează să se întâmple, încă de când era însărcinată cu micuța Vera. Totuși, spre surprinderea ei, Rita înțelegea mai mult decât s-ar fi așteptat, la cei 2 anișori ai săi.

„Dupa ce s-a confirmat sarcina si a inceput sa avanseze, am incercat sa o pregatim pe Rita pentru venirea pe lume a Verei. La inceput eram cam sceptici, gandidu-ne ca e prea mica si nu intelege. Surprinzător insa, pricepea mai mult decat ne-am asteptat: stia ca sora ei e in burtica la mami, o mangaia, punea urechea sa asculte ce face ea acolo, iar uneori voia sa-i dea sa manance prin buric.”, a povestit Laura Cosoi pe blogul ei.

Pentru Laura și soțul ei Cosmin a fost extrem de important ca fetița lor cea mare să nu se simtă eclipsată de venirea pe lume a surioarei sale.

„Ce ne-am propus noi chiar de la inceput a fost sa nu tulburam cu nimic rutina vietii noastre dupa sosirea acasa a Verei, pentru ca Rita sa nu perceapa aceasta ca pe-o schimbare drastica. Asadar, acasa ne-a intampinat mama, care si-a cunoscut nepotica, apoi a aparut Luna. De fapt, a tabarat pe noi innebunita, tremurand, agitandu-se si dandu-i tarcoale Verei de ziceai ca ea e mamica si isi vede atunci puiul. Cateva ore, am mai stat impreuna noi trei, apoi Cosmin s-a dus sa o ia pe Rita de la cresa. Pe drum i-a explicat ca acasa o asteapta mami si Vera, ca trebuie sa se descalte, sa se spele pe maini, apoi poate sa o vada”, a mai spus Laura Cosoi pe blogul ei.

Întâlnirea dintre Rita și Vera: „A fost emoționant și în același timp amuzant”

Prima întâlnire dintre surori a fost una cu mari emoții pentru mămica Laura. Totuși, Rita s-a arătat mai mult decât entuziasmată.

„Primul lucru pe care l-a observat a fost patutul, pe care il pusesem in sufragerie, de bun venit, apoi a vazut-o pe ea. A fost si amuzant si foarte emotionant acel moment. Rita a fost pur si simplu cuceritoare! Cu toate pregatirile noastre, a fost surprinsa. Spunea ca Vera e „mica, mica, cea mai mica!” si in timpul asta arata si cu degetelele cam cat de mica e! M-a pus sa o iau in brate, apoi sa o mut in leagan si a fost tare incantata cand a descoperit ca a primit un cadou de la sora ei cea foarte mica: un carucior cu un bebe-fetita, de care sa aiba si ea grija (…)

In general, Rita e foarte protectoare si atenta cu mine, dar, ca orice copil, are nevoie de afectiune. Spre exemplu, cand o alaptez pe Vera, vine si ea sa stea la pieptul meu si nu o indepartez. Ii spun doar ca laptic bea numai Vera, pentru ca e mica, iar Rita e mare. Si e perfect de acord!„, a mărturisit Laura Cosoi.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni