Mămici și tătici celebri

Rihanna a născut un băiețel. Artista în vârstă de 34 de ani a devenit mamă pentru prima dată | Demamici.ro

Rihanna a născut un băiețel. Artista în vârstă de 34 de ani a devenit mamă pentru prima dată. Rihanna a născut un băiețel. Artista în vârstă de 34 de ani a adus pe lume, vineri, 13 mai, în mare secret, primul ei copil.

Alături de partenerul și tatăl copilului ei, cântărețul rap A$AP Rocky, Rihanna se bucură de noul membru al familiei lor. Informația a fost dezvăluită pe surse, de publicațiile tabloide TMZ și US Weekly.

Rihanna a devenit oficial mămica unui băiețel și venirea pe lume a micuțului ei s-a petrecut într-un mod extrem de discret. Nu la fel de discretă a fost artista pe durata sarcinii. Cântăreața celebrului hit „Umbrella” s-a mândrit la tot pasul cu burtica ei de gravidă și nu a făcut un secret din sarcina ei.

Anunțul oficial al sarcinii a fost făcut în luna ianuarie, iar din acel moment, Rihanna a fost surprinsă în repetate rânduri afișându-și mândră burtica de gravidă, prin ținute atent alese, care i-au dezvăluit noile rotunjimi.

De altfel, pe lângă muzică, Rihanna este pasionată și de modă, iar ținutele ei extravagante nu au lipsit nici în timpul sarcinii. De multe ori, artista părea că-și poartă burtica rotundă asemenea unui accesoriu tare îndrăgit de ea.

„Moda este una dintre pasiunile mele, așa că vreau să sfidez tot ceea ce se presupune că înseamnă să fii însărcinată, de parcă acest lucru te-ar limita în vreun fel. Hainele pot fi atât de distractive, încât nu vreau să renunț la modă doar pentru ca corpul meu începe să se schimbe”, declara artista pentru Entertainment Tonight.

Rihanna și A$AP au început să formeze un cuplu din 2020, iar rapper-ul a numit-o pe artistă într-un interviu „iubirea vieții lui”.

„Relațiile sunt mult mai distractive atunci când ești alături de aleasa inimii tale”, a declarat el.

Cât despre noua ei viață de mamă, Rihanna a vorbit despre acest lucru încă din 2018, atunci când un jurnalist a întrebat-o ce fel de mamă s-ar vedea.

Cântăreața a mărturisit că nu s-ar vedea fiind decât o mamă extrem de implicată.
„Nu cred că voi putea să-mi iau ochii de pe copilul meu. Nici nu vreau să aud de dădacă”, a mai declarat ea, adăugând că visează la o familie cu trei-patru copii.

Vezi și: Rihanna este însărcinată! Celebra artistă, primele poze cu burtica la vedere | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni