Mămici și tătici celebri

Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia după ce-a născut prematur gemenii, iar băiețelul a necesitat aproape 9 luni de spitalizare. Prezentatoarea PRO TV cere daune de 1 milion de euro | Demamici.ro

Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia după ce-a născut prematur gemenii, iar băiețelul a necesitat aproape 9 luni de spitalizare. Prezentatoarea PRO TV cere daune de 1 milion de euro. Este pentru prima dată când Ramona Păuleanu face publice problemele cu care s-a confruntat din cauza sistemului medical și a neregulilor existente în „Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia” din București.

Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia după ce-a născut prematur gemenii, iar băiețelul a necesitat aproape 9 luni de spitalizare

Printr-o postare făcută pe contul său de socializare, Ramona Păuleanu a declarat public că a dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis. Prezentatoarea TV susține că nașterea prematură a gemenilor a fost provocată de o infecție despre care nu știa nimic, iar pe foaia de externare au fost trecute două diagnostice noi, post externare.

Din cauza nașterii premature, viețile gemenilor au fost în pericol. Luca, băiețelul prezentatoarei, a avut nevoie de aproape 9 luni de spitalizare după ce s-ar fi ales cu infecțiile nosocomiale (infecțiile pe care un pacient le dobândește în cursul spitalizării).

Ramona Păuleanu: „Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a facut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.”

Prezentatoarea PRO TV cere daune de 1 milion de euro

Ramona Păuleanu a cerut despăgubiri în valoare de 1 milion de euro, însă susține că nu banii sunt cei importanți, ci tragerea unui semnal de alarmă cu privire la ce se întâmplă în respectiva unitate spitalicească. În cazul în care va avea câștig de cauză, prezentatoarea PRO TV a declarat că va dona suma unei cauze în care crede.

Ramona Păuleanu: „Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam.

Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui.

N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta, dar acum știu că merg până în pânzele albe.

Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare. Nu, nu sistemul medical românesc e putred, ci oamenii din el.
Că doar nu mârșav poate fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsă că or să inventeze tot felul de mizerii, mă aștept la orice. Dar îi anunț pe această cale, că și eu merg până la capăt. Păcat de oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în această mocirlă. Și-mi pare rău că îi amărăsc cu acest mesaj.”

Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună

Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună. Ramona Păuleanu, frumoasa prezentatoare de la PRO TV, poate zâmbi acum fericită, în timp ce își privește amândoi copilașii cum dorm. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoționantă cu gemenii săi.

Micuții se odihnesc, iar mămica lor a scris în dreptul fotografiei: „(Doar) 20 de minute de liniște pe zi, te scapă de doctorii? Mmm.. nu prea cred 🤦‍♀️😅 Cum vă descurcați, voi, părinți de gemeni? Sau cei cu copilași cu diferență mică de vârstă?”

Vezi si: Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul născut prematur al Ramonei Păuleanu, de 6 luni în spital: „Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi” | Demamici.ro

Vezi si: Prezentatoarea PRO TV Ramona Păuleanu a născut gemenii prematur. Băiețelul se află în spital de 5 luni

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână