Mămici și tătici celebri

Ramona Bădescu, despre provocările vieții de mamă la 50 de ani: „Mamelor le-aș da un salariu, pentru că este cea mai grea meserie” | Demamici.ro

Ramona Bădescu, despre provocările vieții de mamă la 50 de ani: „Mamelor le-aș da un salariu, pentru că este cea mai grea meserie.” Ramona Bădescu a fost mereu iubită de publicul din România, dar și cel din Italia, vedeta fiind stabilită de ani buni în peninsulă. Recent, Ramona Bădescu a fost invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, prilej cu care a vorbit despre provocările vieții de mamă, dar mai ales de mamă la 50 de ani. 

Totodată, vedeta a mai vorbit și despre un subiect sensibil pentru ea, acela de a fi mamă de doi copilași.  „Aș mai vrea (n.r. – încă un copil), dar Dumnezeu îți dă o minune, a doua nu ți-o mai dă. Biologic, nu se mai poate și a fost, totuși, așa o minune pe ultima nu sută de metri, zece metri în care s-a întâmplat, dar să știi că Ignazio (n.r. – fiul său) îmi umple timpul.

Dacă aș ajunge vreodată în politică, mamelor le-aș da un salariu, pentru că este cea mai grea meserie. Mamele sunt femei, în primul rând, care trebuie să se gândească și la ele, să se realizeze, să se împlinească. Când vine un copil pe lume, aduce multă armonie. Și la vârsta mea, nu am experiență și nu știu câteodată cum să fac, ce să fac, este greu, dar ne-a ajutat Ignazio să ne unim, și problemele, și bucuriile”, a  spus Ramona Bădescu.

Deși și-ar dori încă un copil, Ramona Bădescu se bucură din plin de viața pe care o trăiește și crede în miracole.  „Cu bine cu rău, un ’22 a fost bun, bine că a fost și bine că urmează un ’23 și să ne bucurăm și să acceptăm tot ce ni se întâmplă, pentru că nu ni se întâmplă degeaba tot ce ni se întâmplă! Trebuie să înțelegem mesajul, să ne dăm seama că e mai bine să luăm lucrurile așa cum sunt, să nu le analizăm și să iertăm, să iertăm, să fim mai buni, să iertăm, pentru că, după aceea, și Dumnezeu ne iartă! Să îți dai seama că ceea ce ți se întâmplă se întâmplă, să nu închizi ochii! Să nu spui « E frig, e frig! » Nu! « E frig, dar o să mă încălzesc, îmi este bine, este iarnă, e normal că este frig, dar este bine și o să fie bine»! Gândind pozitiv, îți atragi lucrurile pozitive și îți dau curaj și vezi că totul se schimbă, decât să ai frici. Noi suntem cei care hotărâm soarta noastră”, a mai spus Ramona Bădescu.

Deseori, Ramona Bădescu împărtășește cu prietenii din online fotografii cu micuțul său. Nu îi arată complet chipul, însă ipostazele în care sunt surprinse cei doi sunt pline de iubire. „Când suntem împreună și îl strâng la piept, timpul se oprește în loc! Cele mai frumoase momente de răsfăț! ♥️”, a scris Ramona Bădescu în dreptul unui imagini în care își strângea micuțul la piept.

Ramona Bădescu: „Orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea

În urmă cu ceva vreme, vedeta povestea ce înseamnă pentru ea rolul de mămică, rol pe care nu a avut ocazia să îl încerce până la 50 de ani.

„De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră. Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui.

Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui.”, a spus Ramona Bădescu într-un interviu pentru publicația VIVA!.

Vezi și: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Vezi și: Naomi Campbell a născut! Fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână