Mămici și tătici celebri

Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a acceptat provocarea de participa la „America Express”, unul dintre cele mai în vogă reality show-uri ale momentului, difuzat pe Antena 1. Artistul concurează împreună cu soția sa, Melinda, care era deja o fană a acestui format de televiziune. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Puya și Melinda au fost surprinși să vadă cât de grele sunt probele de fapt și cât de provocatoare sunt situațiile noi pe care le-au întâmpinat.

„A fost mai greu să găsim cazare, cu dormitul acolo dacă îți dădea patul ăla dormeai, nu mai făceai figuri. (…) Au fost atât de grele probele și situația încât uitai că sunt după tine (n.r. – camerele), uneori chiar uitam. (…) Mie mi-a plăcut emisiunea dintotdeauna și chiar am zis «Ce tare e să mergi» și până la urmă chiar am mers. Ne-a unit mai mult, bănuiesc”, a declarat Melinda Gărdescu.

„E mult mai greu decât ne așteptam! Chiar și faptul că schimbi atâtea locuri și atâția oameni într-o singură zi te zăpăcește. Mă simt ca un omuleț dintr-un joc pe computer. Dar, în același timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumusețea acestei experiențe… Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – și ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă așteptam să fie așa”, a adăugat Puya.

Puya și Melinda, părinții a trei fete

Melinda și Dragoș Gărdescu s-au căsătorit în 2011, după o relație de 5 ani. Cei doi s-au cunoscut la un concert al artistului, la un bal al bobocilor din Deva, pe care Melinda îl prezenta. Scânteia întâlnirii a fost suficientă pentru a-l face pe Puya să vrea să o vadă din nou pe Melinda.

Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit..

După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd!

Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului. (…) Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat”, a declarat Puya într-un interviu, potrivit click.ro.

Rolul de tată l-a responsabilizat mai mult pe Dragoș Gărdescu. După nașterea copiilor, prioritățile lui Puya s-au schimbat, iar artistul a început să pună bani deoparte. „După ce au apărut copiii, am mai început să mai strâng și eu bani, că așa nu strângeam pentru nimic, că nu aveam de ce. Mi-au dat un scop mai măreț decât a-mi cumpăra mașină scumpă și haine de firmă”, a declarat cântărețul în emisiunea „Duet cu Alexandra”, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Casa cu trei copii este una foarte animată, cu multă zarvă și pe alocuri haotică. Cu toate acestea, Puya apreciază gălăgia din casa și din viața lui pentru că acesta este de fapt „zgomotul” fericirii.

„Sincer să fiu, casele în care nu se aude nimic sunt triste. Mie îmi place hărmălaia asta. Mă identific cu chestia asta și când am fost mic la fel, tot așa se întâmpla în casă. Nu vreau liniște. N-am ce să fac cu ea. Mă duc la azil dacă vreau liniște, dar nu vreau. (…) Acum avem și câine mic și pisică mică. Le-am promis că atunci când o să ne mutăm la casă, că mult timp am stat într-un apartament înghesuit și acum am trecut la casă și tot timpul au zis să le cumpăr animale și le ziceam că nu, că stăm la apartament. Acum, ne-am mutat la casă și nu mai am ce să zic”, a mai adăugat el.

Puya și Melinda au trei fetițe: Melissa (12 ani), Iuliana (10 ani) și mezina familiei în vârstă de 5 ani.

Ce reprezintă Puya, numele de scenă al artistului?

Numele de scenă a lui Dragoș Gărdescu are strânsă legătură cu viața sa de familie. „Puya vine de la băieții lui Puiu, porecla lui tata. Noi fiind trei frați, semănam foarte mult între noi, și eram băieții lui Puiu, ăștia a lui Puya”, a declarat artistul.

Puya s-a născut pe 22 iulie 1979, într-un cartier de la marginea Bucureștiului. Alături de Tudor Sișu a format „La Familia”, formație care avea să lanseze primul album în 1997. („Băieți de cartier”). Ascensiunea celor doi a fost una rapidă, cu atât mai mult cu cât prezentau o viziune originală asupra vieții „de cartier”, dezvăluind lucruri puțin cunoscute despre Bucureștiul acelor timpuri.

Puțini știu că Puya, împreună cu ARAS, s-a implicat într-o campanie anti-drog: „Învață să alegi”. În 2007, Puya și Sișu au pus bazele ONG-ului „Agenția Spartacus! care are ca scop apărarea drepturilor deținuților, persoanelor implicate în anchete penale, și combaterea consumului de droguri.

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână