Uncategorized

Profesorul din „La casa de papel”, tata de gemeni! Ce familie frumoasa are Alvaro Morte | Demamici.ro

Profesorul din „La casa de papel”, tata de gemeni! Profesorul, celebrul personaj din serialul „La casa de papel” („Fabrica de bani”/ „Money Heist”), a cucerit intreaga lume prin gandirea analitica, planurile perfecte si geniul mascat intr-o aparenta timiditate.

Alvaro Morte, 45 de ani impliniti in februarie, a cunoscut un succes profesional rasunator datorita distributiei in serialul fenomen.

Putina lume stie detalii despre viata personala a personajului principal din „La casa de papel”. Alvaro Morte este casatorit cu designerul Blanca Clemente si are doi copii gemeni, un baiat si o fata.

Leon si Julieta sunt slabiciunea actorului. „Ratonii mei”, cum ii alinta Profesorul, scot in evidenta afectiunea paternala care contrasteaza cu frigiditatea emotionala a personajului din „La casa de papel”. Actorul isi petrece timpul liber facand activitati diverse cu copiii lui. Gatesc, se plimba in natura si inventeaza fel de fel de jocuri.

Profesorul din „La casa de papel”, tata de gemeni! Alvaro Morte, diagnosticat cu cancer la 30 de ani

La doar 30 de ani, actorul spaniol Alvaro Morte a fost diagnosticat cu o forma de cancer la piciorul stang. Doctorii i-au dat putine sanse de viata, insa actorul sustine ca niciodata nu i-a fost teama de moarte.

„Poate ca asta m-a vindecat, faptul ca nu mi-a fost frica. Relatia mea cu moartea exista dintotdeauna. Eu consider moartea o parte din viata. Este ceva ce trebuie sa acceptam si care mai devreme sau mai tarziu se va intampla”, a declarat Alvaro Morte intr-un interviu.

Alvaro Morte a fondat in 2012 compania teatrala „300 Pistolas” si a inceput sa realizeze piese de teatru. Actorul este cunoscut pentru rolurile din „Amar es para siempre”, „Lola, la pelicula”, „Mirage” si „El Secreto de Punte Viejo”.

Numele sau adevarat este Alvaro Antonio Garcia si inainte de a-si incepe cariera cinematografica a fost inginer. Profesorul chiar a fost profesor si in viata reala, in Finlanda.

Cel de-al patrulea sezon din „Fabrica de bani” a aparut pe Netflix vineri, 3 aprilie. Serialul care a aparut la finalul anului 2017 a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori din lumea intreaga.

Pe Netflix sunt disponibile 8 episoade din cel de-al patrulea sezon, care in total va avea 16 episoade. Actrita care o interpreteaza pe inspectoarea Raquel Murillo a dezvaluit la finalul lunii trecute ca filmarile erau in desfasurare.

„Lucram la cel de-al patrulea sezon. De fapt, in realitate, nu ne-am oprit nicio clipa. Am terminat al treilea sezon de filmat si am continuat sa filmam pentru cel de-al patrulea. Vor fi 16 episoade, cred ca in prezent suntem la episodul 15”, marturisea Itziar Ituno.

Vezi si: Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână