Primele fotografii cu Namiko, fetita Andreei Ibacka si a lui Cabral! „E inalta. E o combinatie. Este foarte frumoasa” | Demamici.ro

Andreea Ibacka si Cabral au devenit parinti la inceputul lunii decembrie. Namiko va implini in curand 3 luni, dar pe cat e de mica pe atat e de dragalasa. Fetita i-a cucerit deja pe fanii de pe contul de Instagram al Andreei Ibacka. Fotografia postata de actrita a adunat zeci de mii de aprecieri in doar cateva ore.

Se pare ca micuta Namiko isi mosteneste tatal la inaltime, caci la nastere a avut 52 cm, iar acum are deja 60. Bruneta, cu genele lungi, intoarse, bebelusa le-a adus multa bucurie parintilor care nu se mai satura sa o priveasca.

„Copilul este foarte bine. Este veselă, este o mâncăcioasă. Are genele lungi, așa, întoarse. Vreau să fie în continuare un copil sănătos, nu am avut probleme cu ea. A fost foarte mare și puternică.

A avut 3,600 la naștere și 52 de cm, acum a ajuns la 60 deja. Doarme noaptea, 7-8 ore și o trezesc eu. E înaltă! E o combinație, nu ne dăm seama. Nu seamănă atât de bine, nici cu el, nici cu mine.

Este foarte frumoasă după standardele noastre, ne dorim să fie sănătoasă în primul rând și vedem mai încolo cu cine seamănă.

Eu în general nu prea vorbesc despre probleme, decât atunci când acestea trec. Toată lumea are necazuri. A fost o perioadă de cumpănă pentru că… cu 3 luni înainte de termen am ajuns la camera de gardă cu riscul de a naște prematur, iar problema era că eram plecați din țară.

Eram în concediu, în Malta. Aveam 6 luni și jumătate de sarcină, nu anticipam nicio problemă. Am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni și jumătate, a fost bine. Eram cu casa neterminată, am așteptat să fie cât de cât gata și după s-a întâmplat”, a declarat Andreea Ibacka pentru cancan.ro.

Andreea Ibacka a nascut pe 4 decembrie o fetita perfect sanatoasa, daruindu-i lui Cabral cea de-a doua fiica. Prezentatorul mai are o fetita din casnicia cu Luana Ibacka, pe Inoke.

Citeste si:

SOTIA LUI CABRAL, PRIMA FOTOGRAFIE CU BEBELUSA IN BRATE! CAT DE BINE ARATA PROASPATA MAMICA LA DOAR CATEVA ZILE DUPA NASTERE

ANDREEA IBACKA A NASCUT O FETITA PERFECT SANATOASA! CABRAL: „GATA! UI’ CE FRUMOASA E! SEAMANA PE TAC’SU!!!”

ADELA POPESCU A NASCUT! CUM ARATA DUPA 5 ORE DE TRAVALIU – PRIMELE FOTOGRAFII CU MAMICA SI BEBELUSUL | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni