Prima fotografie cu baietelul Simonei Gherghe | Demamici.ro

Simona Gherghe a impartasit cu prietenii din online prima fotografie cu baietelul sau, Vlad Ioan. Micutul a venit pe lume de Ziua Europei, pe 9 mai, si a primit nota 10 la nastere. Prezentatoarea TV este fericita si implinita, iar acest lucru se observa din fotografia si din mesajul pe care le-a publicat pe Instagram.

„Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin… Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta.

Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericirea ❤️”, a scris Simona Gherghe.

„Felicitări! Sa fiți sanatoasa, sa va trăiască îngerașul, sa fie sănătos și fericit impreuna cu surioara lui sa va bucurați de ambii copilași. Aa va dea Dumnezeu multa sănătate și fericire, o familie frumoasa și împlinită”,

„Sanatate şi vață frumoasă, cu sens! S-a nascut în zi cu Blaga, poetul meu preferat!”,

„Felicitari! Sa fiti fericiti toti 4! Va imbratisez!” au fost doar cateva dintre mesajele lasate de prietenii din mediul virtual pe contul Simonei Gherghe.

Simona Gherghe mai are o fetita de 2 ani, Ana Georgia, nascuta tot in luna mai.

A doua sarcina a fost mult mai usoara decat prima

Simona Gherghe a intampinat probleme in prima sarcina, insa in cazul celei de-a doua totul a decurs foarte bine. In plus, avand experienta, prezentatoarea TV a fost mult mai calma si mai relaxata.

„Sarcina a fost mult mai ușoară decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole, acum am fost total relaxată.

Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit. La o săptămână-două după Iepuraș îl așteptăm”, declara Simona Gherghe cu cateva saptamani inainte sa nasca pentru a doua oara.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni