Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut. Sergiu Ciobotariu, un tanar de 22 de ani din Raducaneni, a calatorit 40 km, pana la Iasi, pentru a-si vedea sotia si copilul nou-nascut. Barbatul a declarat ca a vrut sa ia un mijloc de transport in comun, insa nu a fost lasat si asa a ajuns la varianta de transport mai neobisnuita.

Calare, tanarul tatic, a fost oprit de politisti. Chiar daca avea masca si declaratie pe propria raspundere, Sergiu Ciobotariu s-a ales cu un avertisment pentru ca nu avea voie calare in oras.

Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec.

Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a declarat tanarul, potrivit bzi.ro.

Vezi si: Fetita de 2 luni, conectata la ventilator, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19 | Demamici.ro

Desi extrem de tanar, Sergiu Ciobotariu este tatal a 3 copii: 2 fetite si un baietel nou-nascut. Barbatul lucreaza cu ziua prin sat si nu castiga mai mult de 30 de lei pe zi.

„Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a adaugat Sergiu Ciobotariu potrivit sursei citate. Tanarul de 22 de ani a inceput sa isi construiasca o casa, insa locuinta e departe de a oferi conditiile necesare unei familii cu 3 copii mici.

Cand a fost oprit de politisti, tanarul mergea la maternitate sa ii duca mancare sotiei sale si scutece pentru baietelul nou-nascut. Proaspatul tatic a fost nevoit sa se intoarca din drum.

Vezi si: Pentru femeile care isi aduc pe lume copiii in timpul pandemiei: „Esti puternica, Super Mami!” | Demamici.ro

Vezi si: Marturia emotionanta a unei mame medic, implicata in lupta cu COVID-19: „M-a durut inima!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni