Povestea băiețelului de 3 ani, abandonat în cimitir împreună cu câinele lui | Demamici.ro

Povestea băiețelului de 3 ani, abandonat în cimitir împreună cu câinele lui. Un băiețel de doar 3 ani a ajuns abandonat într-un cimitir împreună cu animalul său de companie, chiar de către familia lui. Întâmplarea s-a petrecut în statul american Ohio, cu doar două zile înainte de Crăciun, relatează Daily Mail.

Mama copilului a fost reținută de polițiști.

Autoritățile au fost solicitațe să intervină la fața locului, după ce un martor a observat cum un vehicul albastru a lăsat un copil împreună cu câinele lui, iar apoi s-a îndepărtat.
Șeful poliției din Ohio a declarat că micuțul Tony a fost luat în grija autorităților, iar apoi a ajuns la tatăl său, alături de care a petrecut și Sărbătorile.

Povestea băiețelului de 3 ani, abandonat în cimitir împreună cu câinele lui

„Am luat legătura cu tatăl băiatului și și-a exprimat recunoștința față de toți cei care s-au oferit să intervină și să acționeze în cazul fiului său. Ne-a mai spus că Tony este foarte bine”, a declarat David Center, reprezentantul Poliției.

La momentul incidentului, mama deținea custodia copilului, iar tatăl lui Tony nu știa nimic de planurile femeii de a-l abandona pe băiat.

„Investigația noastră o are în vizor acum pe mama copilului”, au mai spus oamenii legii.

Impresionați de povestea micuțului Tony, sute de oameni din Ohio au cumpărat cadouri pentru copil și le-au livrat la secția locală, iar ulterior au ajuns în posesia lui.

Vezi si: Andrei, abandonat de părinți, își vinde tablourile ca să-și cumpere ghete și haine de iarnă: „Voi oferi picturi, să nu creadă că cerșesc” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni