Parintii i-au daruit un catelus fetitei lor cu paralizie cerebrala. Reactia micutei | Demamici.ro

Parintii i-au daruit un catelus fetitei lor cu paralizie cerebrala. Micuta Briella, in varsta de 5 ani, a avut un inceput dificil in viata. Diagnosticata cu paralizie cerebrala spastica diplegica, fetita nu se poate bucura de o copilarie normala.

Boala i-a afectat functiile locomotorii, iar ultimii ani si i-a petrecut la terapie, invatand sa mearga din nou, dar si sa vorbeasca.

Parintii fetitei au vrut sa ii recompenseze efortul si ambitia de a duce o viata normala si prezenta ei la orele de terapie. Briella a primit cel mai frumos cadou pe care il poate primi un copil – un animalut.

Fetita se foloseste de limbajul semnelor pentru a comunica

Limbajul semnelor a fost solutia in cazul fetitei, pentru a putea comunica cu familia ei. Tot prin semne, fetita le-a transmis parintilor dorinta ei cea mai arzatoare: aceea de a avea un catelus.

Abia in momentul in care Briella a inceput sa dea primele semne de recuperare la terapie si a reusit sa faca primii pasi, sustinandu-si echilibrul cu ajutorul unui caine de jucarie, parintii au decis sa-i indeplineasca dorinta. Daca la inceput erau nesiguri, acum erau ferm convinsi ca un animal de companie va contribui si la recuperarea ei.

Vezi si: Baietelul lui Kamara, paralizie cerebrala. Leon va incepe o serie de interventii in strainatate VIDEO | Demamici.ro

Parintii i-au daruit un catelus fetitei lor cu paralizie cerebrala. Intalnirea cu catelusa Mieka, emotionanta

Fetita in varsta de 5 ani a fost coplesita de emotii in momentul in care a tinut pentru prima data in brate catelusa in varsta de 8 luni.
Imaginile cu ea zambind larg si cu lacrimi de fericire in ochi au emotionat multa lume.

„Briella avea nevoie de un animal care sa ii tina companie, dar mai ales, sa ii fie suport emotional intre sesiunile de tarapie care nu sunt usoare. Stiam ca atunci cand va primi un caine, acest lucru o va ambitiona sa continue recuperarea.

E topita dupa Mieka, noua ei catelusa! Pur si simplu ii adora blana pufoana si ochii albastri. Cel mai mult ii place cand Mieka incepe sa dea din coada si sa scoata limba”, a spus mama fetitei.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni