Bebelusul plangea neconsolat, in masina. Metoda geniala prin care parintii l-au linistit in cateva secunde VIDEO | Demamici.ro

Bebelusul plangea, in masina. Metoda geniala prin care parintii l-au linistit. Parintii acestui bebelus agitat au reusit sa descopere reteta succesului. O simpla piesa, auzita intamplator la radio, a reusit sa le calmeze copilul. Iar daca pare greu de crezut, imaginile de mai jos demonstreaza ceea ce pare aproape imposibil. Bebelusul plangea neconsolat in momentul in care melodia a inceput.

Piesa „Lose you to love me” a Selenei Gomez il hipnotizeaza pe acest bebelus agitat, care pare ca nu poate fi oprit din plans in fel si chip. In clipa in care piesa Selenei Gomez incepe sa se auda, copilul se opreste instant si, cu ochii mari, pare hipnotizat de vocea artistei.

Clipul realizat de parintii micutului a devenit viral pe retelele de socializare. Mai mult, ei au tinut sa-i multumeasca insasi artistei, in postarea lor publica, pentru melodia care le-a adus linistea in multe momente:

„Multumim @selenagomez pentru „Lose you to love me”. De fiecare data cand baietelul nostru Reid de 6 luni devine agitat in masina, dam play la piesa si se opreste! Ce pot sa zic, bebe are gusturi muzicale bune.”

Baby Shark, cantecelul care a hipnotizat copiii din intreaga lume

Indiferent ca vorbim de un bebelus agitat sau un copil greu de stapanit, Baby Shark a devenit in ultimul an un adevarat hit in casele familiilor cu copii mici. Juniroii pur si simplu adora acest cantecel si nu se mai satura de el.

Si nu doar juniorii o asculta si o fredoneaza!

Cantecul ramane blocat in creierul parintilor, la final de zi, dupa ce ai pus copiii in pat, la culcare. Te relaxezi, incerci sa iti tragi rasuflarea si deodata auzi un sunet de fundal: „Baby shark, doo doo doo doo doo doo.”

Cantecul e peste tot si multi parinti se afla in aceeasi situatie. Si cu siguranta nu-ti va spune nimeni despre capitolul „Baby Shark” in nicio carte de parenting.

„Care-i treaba cu acest cantecel care pare ca i-a hipnotizat pe toti copiii? Am ajuns la saturatie de fiecare data cand fetita mea tipa ca vrea sa asculte Baby Shark.

In plus, daca e sa ne uitam cu atentie, faptul ca un rechin a ajuns vedeta preferata a copiilor mi se pare cel putin bizar. O fiinta infricosatoare a apelor cu dinti multi si ascutiti, ochi glaciali, instinct de pradator, capabil sa ucida si oameni… si cu toate astea, copiii il adora!”, a povestit o mamica pe internet.

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână