O tanara insarcinata de 19 ani a fost ademenita in casa unei femei care i-a „smuls” copilul din pantece | Demamici.ro

O poza socanta arata o femeie cum zambeste la un copil pe care efectiv l-a „smuls” din pantecul mamei lui.

Clarisa Figueroa, 46 de ani, este vazuta in poza cum sta aplecata asupra bebelusului Yavani Yadiel Lopez la Centrul Advocate Christ Medical, dupa ce aceasta i-a taiat pantecul mamei sale, Marlen Ochoa, apoi l-a smuls de acolo.

Nu se stie exact cand a fost facuta aceasta poza si este prima facuta cu Figueroa si bebelusul Yavani in spital, potrivit Daily Mail.

Saptamana trecuta, politistii din Chicago au arestat-o pe Figueroa si alti doi oameni care i-au fost complici pentru moartea lui Ochoa, in varsta de 19 ani, din 23 aprilie, al carui copil a fost scos din pantec dupa moartea sa.

Politistii au spus ca Ochoa a fost ademenita in casa lui Figueroa pe 23 aprilie cu promisiunea unor lucruri gratuite pentru bebelus, in schimb a fost strangulata, iar bebelusul i-a fost scos din pantec.

Figueroa si fata ei, Desiree, 24 de ani, au fost acuzate de crima cu premeditare. Piotr Bobak, 40 de ani, pe care politistii l-au descris ca un prieten vechi de-al asasinei, a fost acuzat de ascunderea crimei.

In cadrul unei conferinte de presa, seful politiei din Chicago, Eddie Johnson, a descris crima ca fiind „dezgustatoare si ingrijoratoare”.

„Nici macar nu ma pot preface ca imi imaginez prin ce trece familia asta chiar acum. Ar trebui sa sarbatoreasca nasterea unui copil mic, in schimb, jelesc moartea mamei si, eventual, a acelui bebelus”, a spus Johnson.

Politistii au descoperit corpul lui Ochoa ascuns in gunoi, in timp ce efectuau o perchezitie la domiciliul lui Figueroa marti seara.

„Se pare că domnisoara Ochoa a cumparat obiecte pentru copii de la Clarissa, asa ca se cunosteau„, a spus seful adjunctului Brendan Deenihan.

In ziua disparitiei lui Ochoa, Figueroa ar fi vorbit cu ea pe Facebook. Femeia insarcinata in noua luni a mers acasa la Figueroa asteptandu-se sa primeasca niste haine pentru bebelusi si alte obiecte donate, a mai spus reprezentantul politiei.

Autoritatile au confirmat ca Figueroa si fiica ei Desiree au strangulat mama insarcinata cu un cablu coaxial si au extras copilul din pantecul ei.

La patru ore de cand Ochoa a fost vazuta ultima oara pe un drum de camerele de supraveghere, Figueroa a chemat serviciile de urgenta sustinand ca a nascut un copil care nu respira.

Copilul a fost imediat internat la Advocate Christ Medical Center din Oak Lawn din Chicago. Initial s-a aflat in stare grava. Pe 23 aprilie, Figueroa si bebelusul au sosit cu ambulanta la spital,conform politiei.

A spus doctorilor ca ea l-a nascut, dar nu a aratat semne de travaliu. La acea vreme, Figueroa era acoperita de sange cand a ajuns in camera de urgenta, dar politia a spus ca ii apartinea lui Ochoa.

Timp de câteva saptamani, Figueroa a pretins ca bebelusul era al ei si chiar a facut o pagina GoFundMe cerand donatii pentru a putea avea grija de copil.

In prezent, femeia se afla in arest si va ajunge iar in fata instantei.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni