Povești de mămici

O profesoara a intrat in travaliu la scoala, iar colegii de cancelarie au ajutat-o sa nasca | Demamici.ro

O profesoara a intrat in travaliu la scoala, iar colegii au ajutat-o sa nasca. A intrat in travaliu in timp ce se pregatea sa predea in fata elevilor. O intamplare inedita avea sa se transforme intr-una dintre cele mai memorabile experiente pentru multi oameni din acea zi, la scoala.

Profesoara Lindsay Agbalokwu se pregatea sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Dupa calculele facute, bebelusul mai avea de stat cateva saptamani in pantecele mamei sale, asa ca nimeni nu avea sa prevada ce s-a intamplat.

Povestea a facut inconjurul presei

Dimineata, la scurt timp dupa ce a ajuns la munca, Lindsay s-a trezit aproape imobilizata de o serie de dureri puternice. O alta profesoara si prietena de-a ei – Marissa- a sarit imediat sa o ajute. Bebelusul, insa, era nerabdator sa cunoasca lumea, asa ca lucrurile se desfasurau extrem de rapid.

„L-am anuntat pe directorul adjunct ca o voi duce la spital. Asa ca am alergat spre masina, am parcat-o chiar langa iesirea principala, cat sa-i fie mai usor lui Lindsey sa urce in ea”, a povestit Marissa.

In tot acest timp, directoarea spitalului impreuna cu elevii o ajutau pe mamica sa ajunga la masina. Profesoara aflata in durerile facerii abia mai putea sta in picioare. In timp ce directoarea suna la Salvare, avea sa se rupa si apa gravidutei.

O profesoara a intrat in travaliu la scoala, iar colegii au ajutat-o sa nasca

„Ma rugam doar ca Salvarea sa ajunga in timp. Nu voiam sa aduc eu pe lume copilul. Nu mai facusem asta si in niciun caz nu era pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le fac in acea zi”, isi aminteste, amuzata, Marissa.

Profesoara, aflata in travaliu, statea deja intinsa pe podea. La scurt timp, medicii au sosit la fata locului si au ajutat-o sa o aduca pe lume pe fetita ei, Zara.

Si, asemenea unei bune prietene, Marissa s-a gandit cat de mult inseamna pentru Lindsey si familia ei in acest moment. Un moment care a aparut spontan si pe care a apucat sa-l traiasca doar cu cea de-a doua familiei a ei – oamenii de la scoala. Asa ca a inceput sa o fotografieze pe mamica impreuna cu bebelusul nou nascut, fotografii de care cu siguranta sotul si familia s-ar fi bucurat sa le vada.

Imaginile au ajuns virale, iar povestea femeii a emotionat pe toata lumea.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni