O mama isi tine pruncul la piept dupa ce amandoi au fost la un pas sa moara in timpul nasterii | Demamici.ro

O mama isi tine pruncul la piept dupa ce amandoi au fost la un pas de moarte. O mama in varsta de 36 de ani din Illinois, Statele Unite ale Americii, a nascut prematur, din cauza unor complicatii care au pus in pericol viata ei si a bebelusului.

Dupa ce si-a pierdut primul copil din cauza unei malformatii congenitale la inima, Sharee McCoy a decis sa continue a doua sarcina, in ciuda riscurilor.

Medicii au avertizat-o ca riscurile sunt majore in cazul ei: ovulul fertilizat fusese implantat in tesutul uteric, in exact acelasi loc unde se afla si cicatricea vechii operatii de cezariana. Acest lucru ar fi putut declansa o hemoragie puternica si mortala.

Durerea de a-si pierde primul copil nu a lasat-o sa faca intrerupere de sarcina. In ciuda problemelor, Sharee a decis sa duca sarcina, atat cat avea sa poata. Si, sa spere la un miracol.

Cazul ei este unul extrem de rar si pate duce inclusiv la operatie de histeroctomie, adica inlaturarea uterului si imposibilitatea de a mai avea copii.

O mama isi tine pruncul la piept dupa ce amandoi au fost la un pas de moarte. In saptamana 31 de sarcina i „s-a rupt apa”

Sharee McCoy a fost dusa de urgenta la spital dupa ce la 31 de saptamani i s-au rupt membranele si a inceput sa sangereze foarte puternic.

Medicii au inceput operatie de cezariana imediat, iar bebelusul Luka a fost adus pe lume cu o greutate de aproximativ 1.400 grame.

Din cauza hemoragiei puternice, mama a fost intubata si a fost nevoie sa-i fie scos uterul.
Medicii s-au temut inclusiv ca nu vor reusi sa o salveze.

„Pierdusem foarte mult sange. Aveam probleme si cu tensiunea arteriala”, povesteste acum Sharee, potrivit Daily Mail.

In acelasi timp si bebelusul ei se zbatea sa ramana in viata.

El a fost cu atentie monitorizat, din cauza problemelor respiratorii pe care avea.
Cu adevarat emotionant a fost momentul in care mama isi tine pruncul pe piept, imediat dupa nastere, in timp ce amandoi se lupta sa traiasca.

Dupa o luna in care mama si copilul au stat internati in spital, pentru a se recupera, starea lor a devenit stabila si au putut in sfarsit pleca acasa.

Astazi, Luka are doi anisori si este un copil perfect sanatos.

Sharee McCoy este recunoscatoare in fiecare zi pentru faptul ca a trecut cu bine de acel moment critic.

Desi nu mai are uter, este fericita sa isi tina in brate copilul care i-a dat vietii sale un nou sens, din multe puncte de vedere.

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni