O mama isi alapteaza bebelusul dupa masectomie: „A fost extrem de important pentru mine sa pot avea acest moment cu el!” Povestea unei fotografii virale | Demamici.ro

Ca orice viitoare mama, Sarah Whitney in varsta de 31 de ani, nu si-a dorit decat sa aduca pe lume un bebelus sanatos. Femeia, originara din Florida, a trecut printr-o operatie dificila, de masectomie, cand era insarcinata in 20 de saptamani.

Fotografia care a devenit virala a fost facuta de fotograful Kate Murray, in primele zile dupa ce bebelusul, un baietel perfect sanatos, a venit pe lume, in aprilie.

Pozele au reusit sa ajunga la inimile multor mame care au fost impresionate de curajul lui Sarah si care i-au transmis gandurile lor bune si multe mesaje de sustinere. Contactata de presa, Sarah Whitney a acceptat sa-si impartaseasca povestea.

„Inteleg ca imaginea poate insemna lucruri diferite – poate unii o vad ca un semn al vulnerabilitatii, poate altii vad o femeie care a nascut si ar face orice pentru copilul ei, or poate vad o mama care a reusit sa alapteze, in ciuda sanselor”, a declarat Sarah pentru Today Parents.

Mama a 3 copii, Sarah a stiut ca-l va putea alapta pe Kal-El doar 2 saptamani intrucat dupa aceasta perioada avea sa inceapa tratamentul necesar pentru a invinge cancerul la san. A acceptat sa-i fie facute fotografiile pentru a imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii de mamica, legatura unica ce se creeaza intre mama si fiinta pe care a adus-o pe lume, prin alaptare.

„Si astazi este unul dintre cele mai grele lucruri cu care ma confrunt, faptul ca nu am putut sa-l alaptez mai mult”, a adaugat tanara. Dupa ce-a terminat tratamentul de chimioterapie si radiatii, Sarah a continuat sa lupte cu boala prin infuzii cu un medicament extrem de puternic.

Mamica ia in considerare si optiunea celei de-a doua masectomii, ca masura preventiva. Cazul lui Sarah s-a viralizat, iar mamici de peste tot din lume au initiat o comunitate online numita Super Sarah Supporters si o pagina pe GoFundMe unde strang bani pentru a o ajuta pe Sarah sa-si plateasca facturile medicale.

Mai mult decat atat, femeia a primit si lapte matern de la mamicile care alaptau si au fost impresionate de povestea ei.

Cu toata mediatizarea de care a avut parte, Sarah nu s-a bucurat pe deplin decat de faptul ca baietelul ei a venit pe lume sanatos si ca a putut sa-l alapteze, chiar si pentru o perioada scurta de timp.

„A venit pe lume perfect si a stiut imediat cum sa se ataseze la san. A fost extrem de important pentru mine sa pot avea acest moment cu el. M-am simtit coplesita de emotii”, a adaugat Sarah Whitney.

Fotografia care a devenit virala o puteti vedea AICI!

Citeste si:

POZA CARE DEMONSTREAZA CA LAPTELE MATERN ESTE UN MIRACOL. O MAMICA A OBSERVAT CA LAPTELE A DEVENIT GALBEN PESTE NOAPTE | DEMAMICI.RO

ASA ARATA CORPUL FEMEII LA CATEVA ZILE DUPA NASTERE. CU PRUNCII LA PIEPT, CU BURTA MARE, CU LENJERIE DE UNICA FOLOSINTA | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână