O mama de 28 de ani a nascut natural un baietel de 5,75 kg, fara epidurala | Demamici.ro

A nascut natural un baietel de 5,75 kg, fara epidurala. Nikki Bell, o mama in varsta de 28 de ani din Sydney, Australia, si-a adus pe lume baietelul la spitalul Blacktown. Copilul a avut la nastere 5,755 kg si a venit pe lume natural, la 39 de saptamani si 3 zile.

„Am stiut ca va fi un copil mare avand in vedere ca sora lui, Maddison, a avut in jur de 5 kg”, a declarat Nikki potrivit Yahoo Lifestyle. „Avand in vedere ca l-am nascut cu doua saptamani mai repede decat primul copil, am fost surprinsa de greutatea indicata de cantar si anume 5,7 kg. Sa fiu sincera, chiar daca a avut cu un kg mai mult decat sora sa, nasterea a fost mai usoara acum, a doua oara”, a adaugat mamica.

Vezi si: Greutatea la nastere a bebelusului, influentata de genele transmise de mama | Demamici.ro

Alex, moasa care s-a ocupat de Nikki Bell, a vorbit despre minunea pe care corpul femeiesc este capabil s-o faca. „Corpurile femeilor sunt facute sa poata creste si naste bebelusii pe care ii poarta”, a declarat moasa, potrivit sursei citate.

„Nikki a avut incredere in propriul corp si in capacitatea ei de a-si aduce pe lume copilul natural si atat eu cat si domnul doctor Marin (consultant obstetrician) am sustinut-o.”

Vezi si: O mama a nascut un bebelus de 6100 grame: „Toata lumea din sala de nasteri se minuna!” | Demamici.ro

A nascut natural un baietel de 5,75 kg, fara epidurala

Mama, sotul Michael, baietelul Parker si sora sa Maddison (20 de luni) sunt toti bine, sanatosi, in casa lor din Riverstone. Povestea mamicii de 28 de ani a facut inconjurul lumii. „Suntem fericiti sa va anuntam ca „nu chiar micutul” Parker si mama sa Nikki sunt bine. Bine ai venit pe lume, Parker! La Maternitatea Blacktown se va vorbi mult timp de acum incolo despre tine!”, a fost postarea facuta pe grupul Maternitatii unde s-a nascut Parker Bell.

La ecografia de 34 de saptamani, doctorii au aproximat greutatea bebelusului la 3,5 kg. „Sunt convinsa ca toate nasterile sunt dureroase, fie ca bebelusul are 1,7 kg sau 5,7 kg”, a adaugat Nikki Bell. Mamica a avut un travaliu scurt, de 2 ore jumatate si nu a optat pentru epidurala sau alte medicamente care sa-i amelioreze durerile nasterii, relateaza mirror.co.uk.

Vezi si: Nou nascut de 6,9 kg a intrecut toate recordurile maternitatii din New York! Mama mai are 2 copii | Demamici.ro

Nu este pentru prima data cand un „bebelus gigant” a venit pe lume in Australia. Anul trecut, in Queensland, o familia si-a intampinat micuta care a venit pe lume cu 6,02 kg. O alta mama, Victoria, a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a nascut natural si fara epidurala un baietel de 6,08 kg.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile