O mama de 27 de ani si fiul ei de 5 ani au murit in urma unui accident rutier | Demamici.ro

O mama de 27 de ani si fiul ei de 5 ani au murit in urma unui accident rutier. Cristina Ciurcanu si baietelul ei de numai 5 ani, din Comanesti, judetul Bacau, au murit in aceasta dimineata, in jurul orei 07:50.

Tanara mama, in varsta de 27 de ani, circula regulamentar pe DN 12A, in raza localitatii Ciobanus, cand autoturismul pe care il conducea a fost lovit in plin de un Volkswagen.

Cristina Ciurcanu conducea regulamentar cand masina in care se aflau ea si fiul ei a fost spulberata de un autoturism.

In urma impactului, mama si fiul au murit pe loc. Soferul vinovat de producerea accidentului, in varsta de 27 de ani, a fost dus de urgenta la spital, in stare grava.

Barbatului i-au fost recoltate probe biologice. Pe numele sau a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare din culpa.

O mama de 27 de ani si fiul ei de 5 ani au murit in urma unui accident rutier. Cristina Ciurcanu si fiul sau mergeau la hramul unei biserici

Cristina Ciurcanu si baietelul de 5 ani mergeau la hramul unei biserici, intr-o localitate vecina, tot in judetul Bacau. Vestea mortii celor doi a socat familia si apropiatii tinerei care nu contenesc sa trimita mesaje pe contul ei de socializare.

Apropiatii, in stare de soc dupa moartea fulgeratoare

Mesajele de condoleante au inceput sa curga la scurt timp dupa producerea tragediei. Familiei, apropiatilor si prietenilor nu le vine sa creada ca tanara de 27 de ani si baietelul ei s-au stins atat de repede.

„Dumnezeu sa te ierte scumpa mea surioara. Viata a fost prea scurta pentru tine si Leo. Sper ca de acolo de sus sa aveti grija de toti cei ce au rămas in urma cu durere mare in suflet.

Condoleante familiei sa treaca peste aceasta mare durere iar cei vinovati sa plateasca pt fapta lor 😭😭😭😭😭😭 Miss u sus vei ramane mereu in sufletul meu!”, a fost mesajul postat de Corina Georgel pe contul personal de Facebook.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni