O eleva de 14 ani a invins cancerul in stadiul 4 si a facut Craciunul in familie, acasa | Demamici.ro

O eleva de 14 ani a invins cancerul si a facut Craciunul in familie. A invins cancerul in stadiul 4 si s-a intors acasa, de Craciun, alaturi de familie. Este povestea emotionanta a unei fete de doar 14 ani, care a devenit o adevarata luptatoare.

Chloe avea doar 12 ani atunci cand primele simptome ale bolii au aparut.

Mai intai cu un nodul, apoi cu stari prelungite de febra. Se intampla in iunie 2018, atunci cand eleva ajunsese prima data la spital.

In urma investigatiilor si a unei tomografii, verdictul medicilor avea sa fie crunt: o tumora gigantica localizata chiar langa inima ei se raspandise intre timp pana la esofag si vertebre, ceea ce ii cauza si dureri acute de spate.

Cancerul in stadiu 4. Un diagnostic dureros pentru intreaga familie, dar mai ales pentru copila care avea atat de multe planuri cu viata ei.

La nici 12 ore de la primirea diagnosticului, Cloe a fost transportata la Spitalul de Copii St Jude din Memphis, SUA, iar familia i-a fost in permanenta alaturi.

O eleva de 14 ani a invins cancerul si a facut Craciunul in familie

„Te sperie cu totul. Te gandesti doar la faptul ca ai putea sa iti pierzi copilul. Cand auzi de cancer in stadiul 4 pare ca nu mai e nicio scapare”, a povestit cu ochii in lacrimi tatal fetei pentru CNN.

„Imi faceam griji pentru familia mea. Nu voiam sa sufere din cauza a ceea ce mi se intampla mie. Ma refer aici si la problemele financiare si alte lucruri de genul acesta.

Cel mai mult imi lipseau cei doi caini ai nostri si vechea mea viata. Zilele de scoala, temele si rstul activitatilor erau acum inlocuinte de consultatii medicale si, uneori, petreceam si cate 14 ore in spital”, povesteste Chloe.

Dupa 18 luni departe de casa, Chloe a invins cancerul in stadiul 4, chiar inainte de Craciun

In ultima faza a tratamentului, Chloe si-a petrecut cea mai mare parte din timp in spitalul aflat la 8 ore de condus de casa ei.

Cu toate astea, parintii i-au fost alaturi si, uneori, veneau in vizite si cu cei doi caini de acasa, pentru a-i mai smulge un zambet fetei.

Dupa 18 luni petrecute in spital, medicii au venit cu vesti bune. Cancerul in stadiul 4 intrase in remisie, iar acum putea sa se bucure cu adevarat de sarbatorile Craciunului.

Chiar daca recuperarea va continua si acasa, o buna perioada de timp, si va fi nevoita sa inghete anul scolar, Chloe se bucura acum sa traiasca. Acasa, alaturi de familie si de patrupezii ei preferati, inconjurata de mirosul bradului pe care il ratase Craciunul anterior, atunci cand era spitalizata.

O adevarata lectie de viata, de la un om mic, dar care a iesit invingator din cea mai mare incercare a vietii sale.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână