O mama a cheltuit la jocuri de noroc banii adunati pentru baietelul ei bolnav de cancer | Demamici.ro

Stacey Worsley, in varsta de 32 de ani, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a cheltuit la jocuri de noroc din banii pe care fiul sau ii primise ca donatii.

Toby Nye, fiul lui Stacey Worsley, a fost diagnosticat cu cancer la creier in stadiul 4, in ianuarie 2017, la cateva zile dupa ce implinise 4 anisori. Cazul baietelului a fost intens mediatizat in Marea Britanie.

Oamenii, impresionati de cazul baietelului, au donat sume impresionante de bani pentru tratament. Pana si celebra trupa Leeds United s-a implicat in strangerea de fonduri pentru Toby donand 200.000 de lire.

In ianuarie 2019, Toby a pierdut lupta cu cancerul. S-a stins la putin timp dupa cea de-a 6-a aniversare. La scurt timp dupa moartea micutului, Stacey Worsley, mama acestuia, a intrat in vizorul justitiei britanice dupa ce a fost descoperit faptul ca mama a jucat sume importante din banii obtinuti din donatii la jocurile de noroc.

Mama a jucat banii din donatii la jocurile de noroc online

Stacey Worsley a ajuns in fata justitiei fiind acuzata ca ar fi cheltuit mai mult de 100.000 de lire sterline la jocurile de noroc.

Banii pierduti online au fost stransi pentru salvarea lui Toby. Mama copilului era singurul administrator al fondului de donatii si a recunoscut in fata instantei ca a cheltuit banii la jocurile de noroc online. Femeia si-a motivat faptele spunand ca a vrut sa mareasca si mai mult suma.

„Situatia in care te-ai aflat, te-a coplesit. E imposibil ca cineva sa nu fi fost miscat de povestea ta. Ai avut pe umeri o presiune uriasa si sunt sigur ca actiunile tale au fost rezultatul dorintei de a mari suma de bani pentru tratamentul lui. Cazul acesta este unic”, a declarat judecatorul Guy Kearl, potrivit BBC.

Cu toate ca suma pierduta a fost una foarte mare, tratamentul copilului nu a fost nicio secunda afectat.

Din banii pe care Toby ii primise de la oamenii cu sufletul mare, micutul a beneficiat de medicamentatia si confortul de care avea nevoie pana in ultimele zile de viata.

sursa FOTO: Ben Lack

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână