O gravida si-a adus baietelul pe lume in avion. Era primul ei zbor | Demamici.ro

O tanara mama a dat nastere baietelului ei dupa ce a intrat in travaliu in timp ce era in avion si se indreptata spre cel mai apropiat spital.

Alinta, care locuieste in Walgett, in regiunea nordica a Tarii Galilor, a fost transportata la un spital Dubbo, localizat la un zbor de 45 de minute distanta de orasul natal.

Insa, la doar 15 minute dupa ce-a urcat in avion, femeia l-a nascut pe Alexander, cu ajutorul unei moase prin Air Ambulance, la data de 7 iunie.

„Matt (n.r. – partenerul ei) a fost putin ingrijorat, asa ca ne-am urcat in ambulanta, iar 15 minute mai târziu, am nascut in aer„, a declarat Alinta pentru Sunrise.

„A fost minunat, bebelusul a fost minunat, a fost cel mai bun. Nu am avut niciun fel de drama. Mi-a fost foarte frica pentru ca eram pentru prima oara intr-un avion.

Inca nu pot sa cred ca s-a întamplat asta, sa devin mama si sa fiu pentru prima oara intr-un avion in acelasi timp. E cel mai bun copil. Sunt foarte norocoasa pentru o femeie care a dat nastere pentru prima oara”.

Se pare ca acest caz a fost unul al premierelor. Nu doar mama a zburat si a nascut pentru prima oara. Moasa Matt Thompson de la NSW Air Ambulance a ajutat la aducerea pe lume a unui copil in aer pentru prima oara. „La 4500 de metri deasupra pamantului, am fost extaziata sa pun bebelusul pe pieptul mamei.

A fost cu adevarat incantator sa vad asta, un moment plin de bucurie, iar tatal a fost alaturi, i-a placut mult toata experienta”, a spus aceasta, conform Daily Mail.

Alexander a facut istorie devenind al doilea copil din ultimii 10 ani care s-a nascut intr-un avion cu NSW Air Ambulance.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână