O fetita de 5 ani a murit in bratele mamei sale, dupa serbarea de Craciun | Demamici.ro

O fetita de 5 ani a murit in bratele mamei sale, dupa serbarea de Craciun. Isla Wilkinson era descrisa de toata lumea ca fiind o fetita voioasa, cu multa personalitate si mereu cu zambetul pe buze.


Potrivit metro.co.uk, fetita a cazut la pat bolnava a doua zi dupa ce participase la serbarea de Craciun. Micuta s-a trezit cu stari de febra, tuse si se simtea rau.

Inima fetei s-a oprit bruc, chiar in timp ce mama ei se pregatea sa o duca la spital.
Femeia a incercat pana in ultima clipa sa isi salveze copilul si a efectuat mai multe manevre de resuscitare, in asteptarea ambulantei.

O fetita de 5 ani a murit in bratele mamei sale, dupa serbarea de Craciun

Paramedicii au reusit sa-i faca inima sa bata din nou, dupa 20 de minute de resuscitare, insa cand a ajuns la spital, medicii i-au spus ca a suferit mai multe leziuni pe creier, din cauza privarii de oxigen, iar din acest motiv nu va supravietui.

„Nu ma simt singura. Ma simt pierduta. Nu pot sa imi imaginez un viitor din care fetita mea nu face si ea parte”, a declarat Alex Williams, mama fetei.

Medicii nu au oferit nicio explicatie pentru ceea ce i s-a intamplat fetitei. Se asteapta rezultatele necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

„Cu multa durere in suflet, vrem sa anuntam ca frumoasa noastra Isla a parasit aceasta lume la ora 17:00, in pace, in bratele parintilor sai. Alex (n.r. – mama fetitei) i-a facut unghiile si i-a pieptanat parul, apoi parintii au imbratisat-o in timp ce asistentele au deconectat-o de la aparate.

In numele surorii mele si al intregii familii, va multumim pentru donatii si pentru toate mesajele pe care ni le-ati trimis”, a scris matusa fetitei pe pagina GoFundMe facuta special pentru cazul copilei.

Durerea de a-ti pierde copilul. O alta mama si-a ingropat unul dintre gemeni, in timp ce fetita mai mare era diagnosticata cu leucemie

A pierdut unul dintre gemeni, in timp ce fetita mai mare era diagnosticata cu leucemie. Bianca si Daniel Hector sunt doi parinti care si-au cladit impreuna o familie numeroasa. Au adus pe lume doua fetite superbe, dar si o pereche de gemeni: fata si baiat.

Destinul, insa, a avut alte planuri cu ei.

Prima lovitura aveau sa o primeasca inca din timpul sarcinii cu gemeni, atunci cand Bianca a aflat ca fetita lor cea mare – Mackenzie sufera de leucemie, la doar un an de zile.

„Am crezut ca ziua in care am aflat de boala fiicei noastre Mackenzie avea sa fie cea mai urata zi din viata noastra, insa nici nu banuiam pe atunci ca cel mai negru cosmar urma sa vina”, isi aduce aminte Bianca Hector pentru publicatia Dailymail.co.uk.

Citeste povestea lor intreaga AICI!

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni