O fetita de 4 luni a invins cancerul, dupa o lupta dura cu boala. Momentul emotionant in care mama le multumeste doctorilor VIDEO | Demamici.ro

O fetita de 4 luni a invins cancerul, dupa o lupta dura cu boala. Pentru unii cateva luni din viata trec pe nesimtite. Pierduti in rutina nici nu realizeaza cat de repede s-a scurs timpul, insa pentru o fetita de 4 luni din Reno, Nevada, fiecare secunda a contat. Micuta Lillian Grace, impreuna cu parintii, a sunat clopotelul „cancer free”. Dupa o lupta dura, cu ajutorul medicilor dedicati, bebelusa a invins cea mai crunta boala: cancerul.

O fetita de 4 luni a invins cancerul, dupa o lupta dura cu boala. Povestea lui Lillian Grace

5 septembrie 2019 avea sa fie cea mai fericita, dar si cea mai dificila zi din viata lui Leann si Patrick Borden. Se aflau la spital si asteptau sa-si tina copilasul la piept.

Cand Lillian s-a nascut, parintii au cunoscut cea mai intensa si mai pura fericire. Din nefericire, bucuria sufleteasca le-a fost umbrita de o veste crunta. O asistenta a observat ca micuta nu-si putea misca picioarele.

Vezi si: O eleva de 14 ani a invins cancerul in stadiul 4 si a facut Craciunul in familie, acasa | Demamici.ro

„A venit pe lume paralizata”, a declarat Leann Borden pentru CNN. „Nu-si putea misca picioarele, iar acesta a fost primul moment in care ne-am dat seama ca ceva nu este in regula cu ea. Imediat dupa nastere, o asistenta o consulta, apoi, dintr-o data, in incapere au mai venit alte 5 asistente.”

Lui Lily i s-au facut numeroase teste, insa toate analizele ieseau bine. Apoi, inainte de a fi externate din spital, un doctor a cerut ca micutei sa i se mai faca un RMN.

Rezultatele au fost infricosatoare pentru parinti. Micutei lor care abia venise pe lume i-a fost descoperita o tumoare pe creier care ii afecta si coloana vertebrala. In urma unei biopsii s-a stabilit ca tumoarea era un gliom in stadiul 3-4.

„Am fost devastata. Ma gandeam ca eu ca femeie, ca mama care a purtat copilul 9 luni, sunt vinovata. Ma intrebam daca din cauza mea copilul este bolnav”, a declarat mama pentru sursa citata.

Lily a fost operata, apoi au urmat sedintele de chimioterapie. Cu toate ca tratamentul este greu de suportat si de catre un adult, micuta l-a suportat foarte bine si a reactionat pozitiv.

Dupa saptamani de chimioterapie facute la „UCSF Benioff Children’s Hospital” din Oakland, California, Lily a scapat de cancer. In ianuarie, pe 25, parintii si Lily le-au multumit doctorilor pentru tot sprijinul acordat si pentru profesionalismul de care au dat dovada in tot acest timp.

Vezi si: Medicii au sfatuit-o sa avorteze cand au diagnosticat-o cu cancer. Ea a refuzat. Mesajul pe care l-a transmis femeia e cutremurator | Demamici.ro

Cu lacrimi in ochi, Leann Borden a rostit cuvintele de multumire, dupa care cu manuta fiicei sale pe funia clopotelului a tras. Sunetele cristaline au marcat simbolic sfarsitul luptei pe care Lily a dus-o cu boala crunta, o lupta din care a iesit invingatoare.

„Sper ca Lily isi va impartasi povestea cu alte persoane care au trecut prin aceleasi greutati. Sa le spuna ca exista speranta. Sper ca va reusi sa inspire alti oameni si sa-i incurajeze sa lupte”, a daugat mama micutei Lilian Grace.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână