O fetiță de 2 ani a murit după ce a înghițit bateria de la telecomandă. Străbunicul fetei și-a pus capăt zilelor după tragedie | Demamici.ro

O fetiță de 2 ani a murit după ce a înghițit bateria de la telecomandă. Străbunicul fetei și-a pus capăt zilelor după tragedie. O fetiță de doar 2 ani din Marea Britanie a murit după ce, într-un moment de nesupraveghere, fetița a înghițit o baterie rotundă, de mici dimensiuni, de la o telecomandă.

Harper-Lee Fanthorpe din Staffordshire a lăsat în urma ei multă durere.

Stacey, mama fetiței, a mărturisit pentru Daily Mail că nu și-a dat seama că fetița ei înghițise o baterie. Abia după ce a observat că o baterie de la telecomanda din dormitor lipsește a început să intre la bănuieli.

O fetiță de 2 ani a murit după ce a înghițit bateria de la telecomandă

Micuța Harper fusese supravegheată câteva momente de surioara ei mai mare, până în clipa în care i s-a făcut rău și a strigat după mama ei. Copila și-a dat brusc capul pe spate și a început să vomite sânge.

„Nu răspundea la nimic. Avea ochii închiși, nu putea să-mi spună nimic. Părea complet absentă”, a descris mama fetei clipele de coșmar.

Fetița a fost dusă de urgență la spital, acolo unde medicii în primă instanță i-au făcut o transfuzie de sânge, pentru a recupera cei 2 litri de sânge pierduți.

Din nefericire, Harper Lee nu a mai putut fi salvată. Acidul din baterie i-a provocat arsuri interne și i-a afectat o arteră principală. Fetița a murit chiar pe masa de operație.

După această tragedie, mama fetei a transmis îndurerată un semnal de alarmă pentru toți părinții, pentru ca nimeni să nu mai treacă printr-o astfel de pierdere.

„Dacă prin mesajul meu pot salva un chiar și un copil din o sută, atunci știu că mi-am atins scopul”.

Harper Lee a lăsat multă durere în urma ei. Străbunicul fetei și-a pus capăt zilelor la 3 luni de la moartea ei: „Nu a putut face față durerii”

Cazul cutremurător al acestei familii a ajuns din nou în presă la doar câteva luni după ce și-au îngropat fetița. Străbunicul fetei nu a putut face față durerii pricinuite de moartea fetiței și și-a pus capăt zilelor.

Peter Nicklin, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit spânzurat. Familia a mărturisit că moartea strănepoatei sale l-a afectat atât de mult, încât a refuzat să participe la înmormântarea ei, pentru că „l-ar fi distrus”.

„S-a schimbat total după moartea ei. Era un om vesel, iar apoi nu a mai putut zâmbi deloc. Oamenii la vârsta lui nu pot concepe ca cei mici să moară. A murit și el la o zi după ce ne-a spus: „De ce nu m-a luat Dumnezeu pe mine și a luat-o pe ea, în schimb?”, a declarat familia.

Vezi si: Obiectele mici din casă, un pericol uriaș: „Copilul meu era să moară înecat cu o baterie cât un nasture!” | Demamici.ro

Vezi si: O fetiță de 11 luni a stat 4 luni cu o baterie blocată în gât. Medicii au crezut că are amigdalită | Demamici.ro

Vezi si: O fetiță de 1 an si 7 luni a murit după ce-a înghițit o baterie. Mama: „Simt o durere pe care n-o voi putea exprima niciodată!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână