Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!” | Demamici.ro

Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!”. În urmă cu doi ani, Andreea Ibacka o aducea pe lume pe Namiko, primul său copil, „unicornul” care i-a umplut viața de fericire. Lunile au trecut într-o clipită parcă și iată că astăzi micuța Namiko împlinește doi anișori.

Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!”

„Acum 2 ani am devenit mama unui unicorn. 🙏🏼🦄 De atunci nu-mi încap în piele de fericire. La mulți ani, copilul meu bun! 🎉❤️🎂 Să fii fericită o viață întreagă!”, a fost mesajul postat de Andreea Ibacka pe contul său de Instagram. Zeci de mii de persoane au apreciat postarea, iar mesajele de felicitare au început să curgă neîncetat pe contul Andreei.

„Doamne, ce minune minunata ❤️”, a scris Adela Popescu. „La multi ani!!! Cât de frumoase sunteți💕😘🤗”, a adăugat Oana Cuzino. „La mulți anișori, Namiko scumpă și gingașă! 🎂🥳🌈🌸🕊”, „Doamne cât este de frumoasă! Ce seamănă cu Cabral! Dumnezeu s-o apere de rău, să fie sănătoasă, să vă aducă numai bucurii! 🍀❤️😍”, au comentat alți internauți.

Vezi si: Imagini adorabile cu Cabral și fetița sa, Namiko: „Zgâtia asta nu obosește niciodată!” | Demamici.ro

Cu doar câteva zile înainte să devină tătic, în urmă cu doi ani, Cabral se ținea de glume, în stilul caracteristic

„EU CRED CĂ E DOAR GRASĂ. ȘI NE-A MINȚIT ATÂTEA LUNI CĂ AR FI GRAVIDĂ, DE-AM STAT CA BĂBĂLĂUL CU SUFLETUL LA GURĂ. SIGUR E GRASĂ, SAU BALONATĂ, CEVA… CĂ S-A FĂCUT TERMENUL ȘI NU VĂD NICIUN COPIL ÎN PLUS PRIN CASĂ. ALOOOO! DĂ-MI COPILU’, ANDREEA IBACKA!”, scria prezentatorul TV, în 2018, cu doar câteva zile înainte să-și cunoască minunea.

Cabral și Andreea Ibacka au preferat să împărtășească destul de târziu fotografii cu chipul micuței lor. Nu au vrut s-o expună public pe Namiko din primele zile, luni de viață. Fetița are trăsături superbe. Brunetă, cu ochii închiși la culoare și un zâmbet larg, fetița este o adevărată frumusețe.

Vezi si: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Cabral Ibacka si Andreea Patrascu s-au cunoscut pe platourile de filmare si s-au casatorit in 2011. In 2013 au lansat impreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau impreuna. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj esuat cu Luana Ibacka cu care are si o fetita, pe Inoke.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână