Fiul de 4 ani al lui Jorge se îmbracă în rochițe și se dă cu ojă: „Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam” | Demamici.ro

Fiul de 4 ani al lui Jorge se îmbracă în rochițe și se dă cu ojă: „Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam”. Cântărețul Jorge a stârnit de curând mai multe controverse în spațiul virtual, cu privire la modul în care a ales să-și crească băiețelul.

Inițial, totul a pornit ca o joacă, atunci când fiul său proba haine de fetiță, spre amuzamentul familiei. Ulterior, copilul a început să aibă tot mai multe cerințe neașteptate pentru părinți.

La vârsta de patru ani, David poartă ojă pe unghii, se joacă cu păpușile și poartă rochițe, iar părinții nu îi interzic acest lucru. Jorge a decis să își crească copilul într-un spirit cât mai modernist, care să nu-i creeze complexe celui mic și să-l lase să se exprime așa cum simte el.

Fiul de 4 ani al lui Jorge se îmbracă în rochițe și se dă cu ojă: „Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam.”

Atitudinea adoptată de artist în fața preferințelor fiului său este una aproape neobișnuită pentru mulți părinți din România.

Fotografiile cu micuțul David îmbrăcat ca o fetiță au stârnit mai multe reacții negative, în special la adresa tatălui.

Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe, etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!”, a fost mesajul unei internaute.

Fără să se simtă jignit, Jorge a încercat să explice cum a decis, ca părinte, să reacționeze într-o astfel de situație.

„Îți mulțumesc pentru grijă, însă, noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu ojă. Iar noi nu vrem să-l frustrăm sau să-l constrângem pentru că sau că. Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el’, a fost răspunsul lui.

Deși nu a fost ușor, Jorge a decis să-și accepte fiul așa cum este, aceasta fiind dovada supremă de iubire.

„Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam. Apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl susțin necondiționat. De fapt, asta înseamnă iubirea. Nu să îl iubesc cum vreau eu, ci să îl iubesc cum vrea el. La mulți ani, români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare religioasă sau sexuală!”, a mai spus el.

Și dacă la prima vedere pare un simplu moft, Jorge a mai mărturisit la o emisiune TV că băiatul lui i-a cerut cu disperare o păpușă, în locul unei mașinuțe.

”Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă. L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge la emisiunea „La Măruță”.

Vezi si: Șerban Copoț, primele fotografii cu fetița familiei, Luna | Demamici.ro 

Vezi si: Șerban Copoț, gânduri de tată: „Cei 7 ani de acasă pot fi șterși foarte ușor de 2 ani de anturaj prost” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni