Mămici și tătici celebri

Mugur Mihăescu are o fată de nota 10! Ivona are 23 de ani, studiază în Marea Britanie și vrea să aibă propria afacere | Demamici.ro

Mugur Mihăescu are o fată de nota 10. El și soția lui, Rodica, au toate motivele să fie mândri de unicul lor copil, Ivona.

Actorul care a dat viață celebrului personaj Garcea nu ratează nicio ocazie să-și arate admirația și mândria față de fiica lui. Ivona este acum o domnișoară în toată regula, studentă în străinătate și are planuri mari pentru viitor.

Tânăra studiază Administrarea Afacerilor la o Universitate din Marea Britanie și visează ca în viitor să aibă și ea propria afacere de succes.

Mugur Mihăescu a fost mereu discret în ceea ce privește viața lui personală, în toți acești ani de celebritate. Ocazional, pe conturile lui de socializare, actorul marchează anumite momente speciale din viața lui, alături de cei dragi.

Și cum ar putea, oare, lipsi momentele petrecute alături de fiica lui, Ivona?

Mugur Mihăescu are o fată de nota 10!

Tânăra a moștenit zâmbetul tatălui ei și se poate observa și din fotografiile publicate de-a lungul timpului că cei doi au relație apropiată, iar Mugur Mihăescu a recunoscut într-un interviu mai vechi că i-a oferit multă libertatea fiicei sale.

„Nu mi-am crescut fiica după o rețetă anume. Pur și simplu, am decis împreună cu soția mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, și eu, și maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viață, alea care încep mereu cu regulile de bun simț, cele pe care le știm toți”, spunea el în urmă cu ceva timp.

Tatăl Mugur Mihăescu a avut o singură regulă esențială de la care și-a dorit ca fiica lui să nu se abată:

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, spunea actorul în urmă cu ceva timp, potrivit avantaje.ro.

Ivona Mihăescu s-a făcut deja remarcată în țări străine: „Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”

Fiica lui Mugur Mihăescu duce de ceva timp o viață independentă, departe de casă și familie.

Un drum pe care a pornit singură, din dorința de a se descoperi pe ea, dar și de a învăța din altfel de experiențe. Iată că pentru Ivona adaptarea la o nouă cultură nu a fost deloc dificilă, ba chiar a experimentat deja și câteva locuri de muncă.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici”, a declarat Mugur Mihăescu.

Vezi și: Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în București și s-a reapropiat de tatăl ei: „Parcă e fratele meu mai mare” | Demamici.ro

Vezi și: Nico a devenit bunică. Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel perfect sănătos | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni