Morosanu, noutati despre „taticul calaret”: „Sergiu si familia lui sunt gata sa inceapa o viata noua!” | Demamici.ro

Morosanu, noutati despre „taticul calaret”: „Sergiu si familia lui sunt gata sa inceapa o viata noua!” In urma cu cateva zile, Sergiu Ciobotariu mergea calare, prin Iasi, spre maternitatea in care sotia i-a adus pe lume cel de-al treilea copil. Isi dorea sa-i duca mancare, iar celui mic, scutece. Nu a putut sa intre in unitatea medicala, insa gestul sau nu a ramas fara ecou.

Catalin Morosanu i-a aflat povestea si nu a putut sa ramana indiferent. Impreuna cu fratele sau, luptatorul, l-a vizitat pe Sergiu si i-a dus o multime de alimente si lucruri pentru copii. Tot atunci, Morosanu i-a promis ca-l va ajuta sa se mute in casa noua si iata ca primii pasi au fost facuti deja.

Vezi si: Barbatul care a mers calare la maternitate, ajutat de Morosanu: „Vreau sa-l ajutam sa-si construiasca o casa!” VIDEO | Demamici.ro

Morosanu, noutati despre „taticul calaret”: „Sergiu si familia lui sunt gata sa inceapa o viata noua!” Postarea lui Catalin Morosanu.

„Sergiu și familia lui sunt gata să înceapă o viață nouă. Nu a cerut niciodată ajutorul și a muncit pentru fiecare leuț, însă lecția de iubire și umanitate pe care Sergiu ne-a oferit-o este dovada supremă că merită să fie sprijinit pentru a le oferi un viitor copiilor lui.

De astăzi, Sergiu are un cont bancar al lui prin care poate fi ajutat. Voi avea grijă ca bănuții să fie chibzuiți și să îl ajute în împlinirea visului. Acela de a avea o casă.

De asemenea, toți cei care vreți să trimiteți ajutoare, o puteți face momentan la următoarea adresă: Piața Unirii, nr 9-11, sediul Bună Ziua Iași, municipiul Iași. Asta până când îi vom găsi o casă lui Sergiu și familiei lui, iar atunci puteți să le trimiteți direct.

Voi începe o campanie media fiindcă Sergiu are dreptul la o viața normală. Egalitatea de șanse trebuie să fie primordială într-o societate normală.

În aceste vremuri, Sergiu a arătat doar cât de mult își iubește familia, chiar dacă nu are de niciunele și doarme într-o încăpere de 6 metri pătrați, și cred că merită întreg sprijinul nostru.

Conturile lui Sergiu sunt următoarele:

RO50BRDE240SV35310842400 în lei

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro
cu codul SWIFT: BRDEROBU

Pe ambele conturi, titularul este Ciobotariu Sergiu Ion. Pentru ca presiunile asupra lui să nu aibă efect, mă voi ocupa ca bănuții să fie folosiți așa cum trebuie, pentru casă.

Vă mulțumesc mult!

Sergiu are doua fetite: Beatrice, 4 ani, si Denisa de 2 ani. Baietelul are doar cateva zile.

Sergiu a mers calare 40 de km pentru a-si vedea sotia si baietelul nou-nascut

Sergiu a mers calare 40 de km, din Raducaneni pana in Iasi, pentru a ajunge la maternitate. Barbatul voia sa-i duca mancare sotiei si scutece baietelului nou-nascut.

Sergiu a declarat ca a vrut sa ia un mijloc de transport in comun, insa nu a fost lasat si asa a ajuns la varianta de transport mai neobisnuita.

Calare, tanarul tatic, a fost oprit de politisti. Chiar daca avea masca si declaratie pe propria raspundere, Sergiu Ciobotariu s-a ales cu un avertisment pentru ca nu avea voie calare in oras.

Vezi si: Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

44 de minute

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni