In ce stare e baietelul de 5 luni, diagnosticat cu COVID-19. Bebelusul fost transferat la Iasi | Demamici.ro

In ce stare e baietelul de 5 luni, diagnosticat cu COVID-19. In urma cu cateva zile, o tanara mamica din Suceava povestea printre lacrimi cum a fost plimbata intre spitale cu baietelul ei de 5 luni care intre timp s-a dovedit a fi infectat cu noul coronavirus.

Femeia sustine ca bebelusul a luat virusul din spital. Dupa ce si-a facut cunoscut cazul, mama a primit ajutor din partea medicilor. Mama si copilul au fost transferati la Iasi in cursul zilei de vineri, 27.03.

Intr-o declaratie pentru stiridinbucovina.ro, mama a mentionat diferentele dintre cele doua spitale, cel din Suceava si cel din Iasi. Spre deosebire de spitalul din Bucovina, in Iasi medicii poarta costume de protectie adecvate si i-au acordat mare atentie prin primele clipe in care au ajuns in unitatea medicala.

Baietelului i-a fost administrat tratamentul pentru COVID-19, iar starea sa de sanatate a inceput sa se imbunatateasca. Bebelusul se simte bine, iar mama este multumita de felul in care sunt tratati in spitalul din Iasi.

In ce stare e baietelul de 5 luni, diagnosticat cu COVID-19. Bebelusul a fost transferat la Iasi

„Am apelat la presa pe cand eram internata la Spitalul Judetean Suceava pentru ca desi solicitam sa vina un medic pediatru sa-mi consulte baiatul, mi se spunea mereu ca: „o sa vina, o sa vina” si nu venea nimeni.

Timpul se scurgea, copilului ii era rau si nu ma bagau in seama. In cele din urma am sunat la presa. Dupa ce au auzit ca am spus situatia prin care trec, a venit un medic si l-a consultat. Si mi-a spus ca baiatul nu are ce cauta aici. Eram internati la Sectia Boli Infectioase.

Tot cu ajutorul presei au inceput sa ne acorde atentie, dar nu si tratamentul adecvat. Dupa ce a venit rezultatul ca baiatul are coronavirus, mi-au spus ca o sa fim transferati la Iasi.

Aici se poate vorbi de o atentie mare acordata pacientilor atat din partea medicilor, cat si asistentelor. Are parte de un tratament corespunzator, iar cadrele medicale sunt echipate special pentru coronavirus.

Copilul este bine, iar recuperarea se vede de la o zi la alta. A inceput sa zambeasca si sa fie mai linistit. Se si odihneste. I-a disparut rujeola. Per total, se vede efortul cadrelor medicale care salveaza pacientii. Isi dau interesul pentru oameni. Pot sa le multumesc din tot sufletul”, a declarat mamica de 20 de ani, potrivit stiridinbucovina.ro.

Toata povestea tinerei mamici din Suceava o puteti citi aici: Baietelul de 5 luni, din Suceava, diagnosticat cu COVID-19. Mama, lacrimi de durere si furie VIDEO | Demamici.ro

Inregistrarea audio o poti asculta AICI!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni