Moasa la propria nastere. Si-a scos copilul din uter, in timpul operatiei de cezariana VIDEO | Demamici.ro

Moasa pana la capat. Emily Dial a lucrat ani buni in spital si a intampinat pe lume numerosi bebelusi, prin prisma meseriei de moasa. Insa , desi nu este straina de experienta nasterii, ziua in care a devenit si ea mama a emotionat-o peste masura.

Pentru ziua nasterii, Emily a decis sa fie propria ei moasa si, intr-un moment cu adevarat unic, atunci cand copilul ei ia prima data contact cu viata.

„A fost un moment care m-a coplesit. Cel mai emotionant si perfect in acelasi timp moment din viata mea”, a povestit Emily Dial pentru revista People.

Povestea ei a ajuns cunoscuta, iar fotografiile surprinse in momentul in care mama isi scoate copilul din uter si il tine pentru prima data in brate redau, poate, cel mai bine magia produsa de miracolul nasterii.

„Nu am avut timp sa ma gandesc prea mult la faptul ca abdomenul meu este deschis. Cel mai tare m-a surprins cand am vazut sexul bebelusului. „Ah, chiar e o fetita”, mi-am spus atunci, imediat dupa ce am luat-o in brate.”

Fotografiile din timpul nasterii au fost surprinse de fotografa Sarah Hill. Cele doua s-au cunoscut atunci cand Emily i-a fost moasa la nasterea copilului ei.

„Emily a fost facuta sa aduca copii pe aceasta lume. Si nu avea sa lase un mic detaliu precum o cezariana, sa o impiedice sa-si aduca si propriul ei copil pe lume. Intregul moment a fost minunat, colegii ei la fel de minunati, fiindca au ajutat-o astfel incat acest lucru sa devina posibil”, a spus Sarah Hill.

Moasa la propria nastere. Cum s-a pregatit pentru acest moment

Pentru prima parte a interventiei, Emily a respectat intru totul protocoalele operatiei de cezariana. A purtat si ea, la randul ei, manusi chirurgicale, iar in clipa in care a trebuit sa isi scoata bebelusul, si-a ridicat fetita doar pana la nivelul fetei, fara sa o atinga, respectand masurile de sterilizare impuse.

„Nasterea trebuie sa fie un moment special pentru fiecare femeie. Chiar si atunci cand o faci prin cezariana. Cezariana este si ea magica. Chiar daca implicarea ta in livrarea copilului nu este la fel de intensa ca la o nastere naturala, acest lucru nu inseamna ca trebuie doar sa stai intinsa pe masa de operatie si sa astepti. Traieste momentul in felul tau si fa din nastere o experienta minunata”, a mai spus Emily.

Vezi si: Embrionul uman de la concepere pana la nastere in 23 de fotografii. Asa creste o viata | Demamici.ro

Vezi si: Nasterea a enervat-o la culme! Fetita se incrunta dupa ce a fost scoasa din burta mamei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni