Mămici și tătici celebri

Minodora, despre educația pe care i-o oferă fiului său de 13 ani. Artista este „mână de fier” | Demamici.ro

Minodora este foarte implicată în creșterea lui Marco, fiul ei de 13 ani. Artista a fost invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu unde a povestit despre băiatul ei.

Minodora a vorbit despre băiatul ei și despre educația pe care i-o oferă. Marco are 13 ani și studiază muzica, el participând la numeroase concursuri muzicale. Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii că fiul său a fost la un moment dat influențat de anturaj.

Minodora își ține fiul sub control

Mai mult, artista recunoaște că este mână de fier și nu-și scapă fiul din ochi. Minodora îi urmărește anturajul și imediat ia atitudine dacă ceva nu este în regulă.

„Marco are bun simț, iar dacă sare calul îi ard una după cap și își revine. «Hai măi, ce dai?!».

Păi, dacă ești nesimțit.

Este cuminte, dar mai are din astea… a avut atitudine de cocalar. E un băiat fin.

I-am zis: «Băi băiatule, dacă ți-ar sta bine te-aș lăsa în pace, că sunt mama ta și văd cu ce îți stă bine și cu ce nu. Te rog să ai încredere în mine, mami, că nu te mint. Dacă ți-ar sta bine și te-ar coafa… da. Ești un băiat delicat, chipul tău e într-un anumit fel».

Există un brand de haine de la care se îmbracă acum toți copiii, din alea mai largi, cu turul lăsat. Copilului meu nu-i stă bine cu așa ceva. Lui îi stă bine cu o pereche de blugi, un hanorac, dar mai clasic. Și mai are din astea.

Nu știu ce vede la ceilalți, dar i-am zis că nu trebuie să fie ca toți ceilalți.

De ce nu ești ca tine? Dacă ai comportament de cocalar, te rog să îți revii. (…) Acum să nu își imagineze lumea că instig să își bată copiii. Și noi ne-am luat câte una peste ceafă”, a spus Minodora în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Minodora, o copilărie plină de neajunsuri

Astăzi, ei nu-i lipsește nimic și are tot ce își dorește, însă Minodora a avut o copilărie plină de neajunsuri. A crescut într-un apartament din Reșita, alături de părinții ei, dar și de sora sa, Oana. Faptul că a fost săracă atunci când era mică a afectat-o foarte mult pe artistă. Din cauza neajunsurilor din copilărie, Minodora a trăit cu teama de sărăcie și a nu a dorit să facă decât un copil.

„Noi nu aveam mâncare pentru micul dejun. Noi nu știam ce înseamnă pâine cu unt sau salam. Mâncam fasole sau o ciorbă. Mergeam la vecini și ceream o cană de ulei sau o cană de zahăr. Întotdeauna am cerut. Asta mă durea… că mă simțeam un om care cere milă la ușa cuiva. Și bani ceream împrumut.

Nu aveam lenjerie de pat, dormeam pe patul gol. Eu nu o să pot uita niciodată. Cred că din cauza asta am foarte multe pahare, căni. Am foarte multă veselă, 30-50 de lenjerii, nu știu câte seturi de prosoape. (…) Mi-a fost teamă de sărăcie pentru copilul meu, din acest motiv nu am mai făcut al doilea copil”, a declarat Minodora la PRO TV, în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Irina Nicolae, ex A.S.I.A, a fost nevoită să-și nască fetița la 5 luni de sarcină: „Mi-au zis clar că trebuie să termin această sarcină, că nu există altă soluție” | Demamici.ro

Vezi și: Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, a pierdut sarcina la 5 luni. A fost nevoită să-și nască bebelușul mort: „Nu am putut să mă uit” | Demamici.ro

Vezi si: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Se afla la jumătatea perioadei, dar au apărut complicații | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

11 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

11 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni