Recomandări

Mi-am spart telefonul, dar imi iau un Iphone 14 | Demamici.ro

Mergeai linistit la o cafenea. Aveai o intalnire cu un prieten tare drag tie, pe care nu il vazusei de mult timp. Te-ai asezat la masa, a venit si amicul tau si ati inceput sa discutati. Si, desi nu iti sta in fire sa nu fii atent, atunci cand au ajuns sticlele de apa si canile cu cafea, ai vrut sa faci loc pe masa si ai impins telefonul cu cotul.

Numai tu puteai sa patesti asa ceva!

Si… a cazut! Te uiti la cum sta pe podeaua cafenelei, cu ecranul in jos si te rogi sa nu cumva sa fie spart, iar daca e cumva spart, macar, Doamne ajuta, sa nu fie asa tare! Dar, il intorci…si, ce sa vezi? Nu doar ca e spart, dar nici macar nu mai porneste! Adio telefon…

Bine ca deja exista Iphone 14 Pro Max! Era si timpul sa iti schimbi telefonul, asa ca daca aveai nevoie de o scuza buna ca sa-ti innoiesti smartphone-ul, poti opta cu toata increderea acum pentru un nou telefon de la Apple.

Iphone 14- cel mai nou telefon Apple pentru cei care nu fac compromisuri

Am stabilit ca ti-ai scapat telefonul pe jos si s-a spart, insa, la fel de bine, putea sa iti scape si in cafea. Fireste, cel deja spart, s-ar fi stricat oriunde ar fi cazut, insa nu e cazul si atunci cand vorbim de Iphone 14! Daca nu stiai, vei afla acum! iPhone 14 e un telefon rezistent la apa, asa ca, daca esti neindemanatic din acest punct de vedere, va trebui sa ii duci grija mai putin decat ai face-o pentru un alt telefon no – waterproof.

Pe langa asta, sa stii ca, spre deosebire de modelele vechi, Iphone 14 se poate repara mai usor. Daca inainte era o adevarata corvoada sa dezasamblezi telefonul, acum treaba e mult mai simpla si piesele se pot inlocui facil. In cazul modelelor anterioare, daca ti se intampla sa spargi carcasa din spate, trebuia sa dezasamblezi intregul telefon! Nu mai e cazul, iar asta e un plus si mai mare, mai ales pentru cei care cunosc faptul ca nu vor putea tine „intreg” prea mult un ecran!

Nu ai pierdut nimic, asta daca alegi Iphone 14!

Doar nu duci lipsa telefonului spart? Chiar nu iti mai aduci aminte cat de mult te mai chinuiai sa faci si o poza reusita? Poate din 20-30 de incercari, una sau doua ajungeau sa nu para miscate… De cate ori nu au zburat toti fluturii din excursii pe care ai vrut sa ii fotografiezi, pana ai facut si tu o poza? Sigur nu ai pierdut nimic. Este timpul pentru o schimbare, iar daca pana acum nu ai avut niciodata un telefon de la Apple, merita sa-ti achizitionezi unul din seria iPhone 14.

Nu mai bine te uiti putin la niste poze pe care le poate face un Iphone 14? Sa stii ca pe partea din spate are camera duala- 12 MP fiecare. Asta inseamna ca poti sa iti iei adio de la pozele miscate. Vei putea face fotografii demne de copertile revistelor!

Deja poti sa comanzi noul telefon iPhone 14 online, iar preturile sale se invart in jur de 5000 de lei, in functie de model si configuratie. De exemplu. poti gasi Apple iPhone 14 Super Retina cu ecran de 6.1 inch, dar si varianta cu ecran mai mare, de 6.7 inch (iPhone 14 Plus). Pretul pentru un iPhone Pro MAX poate trece de 10 000 lei. Este cazul modelului noului Telefon Mobil Apple iPhone 14 Pro Max, LTPO Super Retina XDR OLED 6.7″, 1TB Flash, Camera Quad 48 + 12 + 12 MP + TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 5G, iOS (Negru).
Seria iPhone 14 vine la pachet cu mai multe imbunatatiri fata de versiunea anterioara, fiind astfel pe placul celor care isi doresc intotdeauna sa-si completeze tinuta cu un smartphone de top. Pentru afaceri, timpul liber, pentru studenti si antreprenori, pentru adolescenti, parinti cu copii si chiar seniori pasionati de tehnolorie, iPhone 14 este un telefon care merita toata atentia.
Vestea buna este ca nu trebuie sa astepti sa ti se strice telefonul vechi ca sa faci un upgrade la un iPhone 14 atat de bun.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână