Mămici și tătici celebri

Mesajul lui Dan Negru, pentru fiul Mădălinei Manole, în ziua în care a împlinit 13 ani | Demamici.ro

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Petru era doar un bebeluș atunci când mama lui, artista Mădălina Manole, a decis să plece din această lume.
Nu a rămas cu nicio amintire despre mama lui, a aflat doar din povești și prin muzica artistei care a dăinut chiar și după moartea ei.

Anul acesta, Petru a împlinit vârsta de 13 ani și se pregătește de o nouă etapă a vieții: cea de adolescent. Aflând din presă de ziua de naștere a fiului Mădălinei Manole, Dan Negru a transmis un mesaj către băiatul acesteia, mesaj care a emoționat și s-a viralizat imediat.

Dan Negru: „Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul”

Prezentatorul Kanal D a avut doar cuvinte de laudă la adresa regretatei artiste și, în schimb, i-a arătat cu degetul pe toți cei care s-au grăbit să o judece, într-o perioadă în care starea psihică a artistei, în perioada postnatală, nu era deloc una bună.

Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul. Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e «trecută de prima tinerețe». Așa erau vremurile, Petru. În anii ăia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! Azi, Smiley are vârsta mamei tale de atunci, dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina… Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul”, a transmis Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Fiul Mădălinei Manole a fost crescut de tatăl și bunicii lui paterni

În anii ce-au urmat de la moartea Mădălinei Manole, fiul regretatei artiste a rămas în grija tatălui și a familiei acestuia. A urmat un război între familia artistei și cea a soțului, iar rudele din partea tatălui au decis să întrerupă orice fel de legătură.

Situația nu s-a ameliorat nici după moartea părinților Mădălinei Manole, bunicii materni ai copilului. Fratele artistei, Marian Manole, nu și-a mai văzut nepotul de când sora lui a murit.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La mulți ani fericiți, copil frumos!”, a scris Marian Manole, alături de mai multe fotografii cu Petru, de când era foarte mic.

Despre Petru, fiul Mădălinei Manole, nu se cunosc foarte multe detalii.

Băiatul a fost surprins de puține ori în public și atunci, însoțit mereu de tatăl lui. La prima vedere, copilul pare că a moștenit mult din trăsăturile mamei sale.

Mădălina Manole a murit în iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani.
Ea a fost găsită fără suflare în casă, intoxicată cu o substanță mortală, lăsând în urma ei un bebeluș de 1 an și o lună care avea să crească fără mamă, dar și un bilet de adio.

„Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai mare și mai minunat dar, copilașul nostru”

După moartea ei, anchetatorii au găsit în locuința artistei un bilet de adio. Mădălina Manole își exprima pe atunci dorința ca fiul ei, Petru, să rămână o perioadă în grija părinților ei și că într-o bună zi speră să poată fi iertată.

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea.

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie.

Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce sa fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro!

Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. Tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, ar fi scris Mădălina Manole înainte să-și ia viața, potrivit Libertatea.

Vezi și: Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani: „Mă simt în continuare cel mai norocos tată de pe pământ” | Demamici.ro

Vezi și: Dora, fetița cuplului Aurelian Temișan – Monica Davidescu, a împlinit 12 ani: „Întotdeauna o tratăm ca pe un adult care poate avea păreri bune” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni