Meghan Markle a spus cu voce tare ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica pana acum: „Nu multa lume intreaba…” | Demamici.ro

Meghan Markle a spus ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica. Meghan Markle, ducesa de Sussex, a vorbit intr-un interviu despre provocarile intampinate de o mama la inceput de drum.

Desi are toate resursele financiare puse la dispozitie de Casa Regala a Marii Britanii, la finalul zilei, sotia Printului Harry se confrunta cu aceleasi provocari ca orice alta mamica.

Intrebata de un jurnalist cum se descurca si daca se simte OK, Meghan Markle a oferit un raspuns extrem de sincer. Multe mamici din intreaga lume s-au regasit in raspunsul ei

„Ma bucur ca m-ai intrebat asta, pentru ca nu multa lume m-a intrebat daca sunt OK. Ceea ce se intampla dincolo de aparitiile oficiale este viata de mama, cu bune si cu rele”, a raspuns Meghan.

Jurnalistul a intrebat-o apoi pe ducesa daca „ar fi corect sa spuna despre ea ca nu se simte foarte ok” in acest moment al vietii ei.

„Asa este”, a raspuns Meghan Markle.

Meghan Markle, o inspiratie pentru mamicile la inceput de drum

Printr-o simpla declaratie, Meghan Markle a deschis ochii multor mamici aflate la inceput de drum.
Faptul ca una din cele mai cunoscute tinere mamici din lume a avut curajul sa recunoasca in fata intregii lumi ca nu se simte ok a reprezentat o inspiratie pentru multe femei.

Cine spune ca maternitatea este doar lapte si miere cu siguranta nu a fost mama. Maternitatea e iubire, dar cu siguranta este si stres si chin. Este greu sa cresti un copil, chiar si pentru o persoana cu toate resursele necesare, precum ducesa Meghan Markle.

Vezi si: Prima aparitie publica a bebelusului regal. Ducii de Sussex, pentru prima data in formula de trei | Demamici.ro

Meghan Markle a spus ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica

„Orice femeie, in special de cand ramane insarcinata, devine mult mai vulnerabila. Provocarile de zi cu zi incep sa se simta altfel, mult mai stresante. Iar apoi nasti, aduci pe lume un copil. Iar pentru o femeie poate fi extrem de coplesitor.

Si te confrunti cu aceste emotii in timp ce incerci sa fii si o mama buna, o sotie buna. Deci, da… Iti multumesc ca m-ai intrebat, pentru ca nu multa lume m-a intrebat pana acum daca sunt ok”, a fost declaratia cu care Meghan Markle a cucerit inimile multor mamici.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână