Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea” | Demamici.ro

Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea”. Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre drama cu care s-a confruntat în urmă cu doar câteva luni.

Într-un articol publicat în New York Times, intitulat „Pierderile pe care le împărtășim”, ducesa de Sussex și-a deschis sufletul în fața lumii întregi și a vorbit despre sarcina pierdută în luna iulie.

Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea”

„Era o dimineață de iulie care a început banal, ca oricare zi: pregătește micul-dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminele. Găsește șoseta aia pierdută. Ridică creionul rebel care s-a rostogolit pe sub masă. Leagă părul într-o coadă înainte de a-mi lua fiul din pătuț”, își începe mărturisirea Meghan Markle.

Meghan Markle și Prințul Harry au împreună un copil, micuțul Archie, în vârstă de 1 an și jumătate. Ducesa de Sussex se afla acasă, în brațe cu copilul lor, în momentul în care și-a dat seama că ceva e în neregulă cu sarcina ei.

„Dar după ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut la podea, cu el în brațe, îngânând un cântec de leagăn ca să ne țină pe amândoi liniștiți, un cântec vesel, în contrast cu senzația mea că ceva nu e în regulă”, a mai spus ea.

Intuiția de mamă a făcut-o să conștientizeze pe loc faptul că a pierdut copilul.

„Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea”, mai spunea ea în editorial.

Prințul Harry a fost alături de Meghan Markel la spital

Chiar dacă mai au un copil împreună, de care se bucură zi de zi, tragedia pierderii copilului nenăscut i-a marcat pe cei doi.

“Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. I-am simțit umezeala palmelor și i-am sărutat degetele, ude de la lacrimile noastre. Cu ochii pironiți în pereții albi, am încercat să mă gândesc cum vom trece peste asta”, a mai scris Meghan Markle.

Vezi si: Meghan Markle a spus cu voce tare ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica pana acum: „Nu multa lume intreaba…” | Demamici.ro

Vezi si: Prima aparitie publica a bebelusului regal. Ducii de Sussex, pentru prima data in formula de trei | Demamici.ro

Meghan Markle a spus ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica

„Orice femeie, in special de cand ramane insarcinata, devine mult mai vulnerabila. Provocarile de zi cu zi incep sa se simta altfel, mult mai stresante. Iar apoi nasti, aduci pe lume un copil. Iar pentru o femeie poate fi extrem de coplesitor.

Si te confrunti cu aceste emotii in timp ce incerci sa fii si o mama buna, o sotie buna. Deci, da… Iti multumesc ca m-ai intrebat, pentru ca nu multa lume m-a intrebat pana acum daca sunt ok”, a fost declaratia cu care Meghan Markle a cucerit inimile multor mamici.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână