Flavia Mihășan, însărcinată a doua oară: „Micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare!” | Demamici.ro

Flavia Mihășan, însărcinată a doua oară: „Micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare!” Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut anunțul pe conturile de socializare. Abia intrată în trimestrul 2 de sarcină (15 săptămâni), Flavia a făcut public anunțul că va deveni din nou mămică.

„Peste câteva luni, micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare, iar noi, părinții cei mai norocoși din toată lumea!!♥️ Here we go again, Marius Moldovan! 😍 #secondtimeparents #ourfamily #babyontheway #15weekspregnant ☺️😍”, a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

Flavia Mihășan, însărcinată a doua oară: „Micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare!”

Flavia a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină, cel mai ușor și mai frumos, după părerea celor mai multe mămici. Este perioada în care scapi de grețuri, de stările de somnolență, iar burtica este mică și crește într-un ritm constant, ceea ce nu îți limitează în niciun fel posibilitatea de mișcare.

Flavia Mihășan a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină după ce a trecut de prima morfologie și s-a asigurat că bebele se dezvoltă corespunzător și este sănătos.

Spre deosebire de prima sarcină, cea de-a doua a venit la pachet cu grețuri mai accentuate, cu stări de somnolență mai pronunțate, insomnii, dar și o poftă mai mare de mâncare. Flavia Mihășan a acordat un interviu în exclusivitate pentru revista VIVA unde a făcut câteva mărturisiri legate de perioada frumoasă pe care o trăiește.

Flavia Mihășan: „Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcină grea…

în primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini.”

Sarcina a fost una planificată și mult dorită. Părinții au vrut să aibă copii de vârste apropiate, ținând cont că și ei provin din familii cu mai mulți copii și au relații foarte apropiate cu frații.

Flavia Mihășan: „Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”

Flavia nu a aflat încă sexul bebelușului din burtică, dar susține că nu are nicio preferință: „atâta timp cât este sănătos, este minunat!”

Vezi si: Flavia Mihasan e insarcinata! Cine e tatal copilului | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro

Flavia Mihășan și Marius Moldovan, o frumoasă poveste de iubire

Flavia Mihasan a fost intotdeauna rezervata in ceea ce priveste viata ei personala. Tatal copilului este Marius Moldovan, dansator si actor. Cei doi colaboreaza in cadrul mai multor proiecte, inclusiv showul Mammamia.

Flavia Mihășan a născut în secret într-un spital privat din București

Mămica celebră și-a adus pe lume băiețelul într-o clinică privată din Capitală. La doar câteva zile după ce și-a adus fiul pe lume, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit la forma fizică pe care o avea înainte de sarcină. Flavia și-a menținut silueta și pe timpul sarcinii, motiv pentru care nu a avut de furcă cu kilogramele în plus după naștere.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână